Bijna alles voor uw software-oplossing

Software-ontwikkeling? Er is bijna geen besturingssysteem, databasemanagementsysteem, framework, ontwikkelmethode of programmeertaal of wij hebben er gekwalificeerde specialisten voor:

framework programming languages

Quality Assurance

Ons kwaliteitsbeleid is gebaseerd op heldere afspraken, gestructureerde communicatie en duidelijke checklists. Het wordt ondersteund door onze investeringen in HRM en kennismanagement. Als gevolg van dit beleid zijn we onder meer ISO 9001-gecertificeerd. We bieden de volgende Microsoft Silver Competencies: Software Development, Web Development, Data Platform, Business Intelligence en Application Integration. In het software-ontwikkelproces is de toegevoegde waarde van stap tot stap gegarandeerd, onafhankelijk van de gebruikte methode.

Tooling

Daarnaast geven we de nodige aandacht aan optimale tooling. Mede dankzij het werken met use cases en in sommige gevallen ook met CASE tools als Rational Rose komt het ontwerp inzichtelijk en efficiënt tot stand. Het testen wordt ondersteund met verschillende testing tools, waaronder TestComplete. Wij ondersteunen het incident management met onder meer het innovatieve Jira en het broncodebeheer is bedrijfszeker en efficiënt ingericht in source control systemen als Team Foundation Server.