ABOUT US

Sinds de oprichting in 1999 is NETROM uitgegroeid tot een belangrijke partner in digitale productontwikkeling. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Met onze 22 jaar ervaring en deskundige developers zijn we dé partij voor software productontwikkeling.

Focus op lange termijn relaties met medewerkers en klanten.

Al meer dan 20 jaar hoogwaardige dienstverlening aan independent software vendors en corporate eindgebruikers. TeamNETROM werkt met meer dan 420 medewerkers vanuit de vestigingen in Utrecht, Arnhem en Craiova. Onze getalenteerde en ervaren medewerkers staan borg voor hoge klant tevredenheid en succesvolle lange termijn relaties. Structureel zorgen wij voor proces optimalisering op bijna ieder gebied. Mét als grootste focus op de steeds verdere uitbouw van onze knowledge base. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

“Klanttevredenheid op lange termijn is onze belangrijkste drijfveer. Vanuit die betrokkenheid werken we door tot het af is. Iedereen bij TeamNETROM weet dat alleen excellent resultaat leidt tot een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.”

HAN IN'T VELD

FOUNDER, MANAGING DIRECTOR

Samen maken we de beste oplossingen

Wij zijn een constructieve samenwerkingspartner, met groot verantwoordelijkheidsgevoel. We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Co-creatie. Overtuigd van onze skills en toegevoegde waarde geven we u garantie op premium software. Een resultaat dat ontstaat door intensieve samenwerking, transparante ontwikkelprocessen en toewijding van alle projectleden. Samen werken aan indrukwekkende resultaten; dat verstaan wij onder co-creatie.

Sectorspecifieke expertise; kwaliteit en continuïteit

Door 22 jaar ervaring in softwareontwikkeling hebben we een grote knowledge base opgebouwd. Technologische en sectorspecifieke expertise die we gericht inzetten voor uw project. Met uitstekend inzicht in uw bedrijfsprocessen en technologische expertise van het hoogste niveau, gaan we graag met uw project aan de slag. Tel daar de effectieve, transparante communicatie en regievoering bij op, en u snapt dat kwaliteit bij ons hand in hand gaat met continuïteit. Wij beschouwen onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, als de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om snel en eenvoudig wisselingen in uw behoefte aan ontwikkelcapaciteit en -expertise op te vangen.

NETROM in ontwikkeling

Het aantrekken en behouden van talentvolle mensen staat voor NETROM centraal. Loyaliteit van onze professionals levert direct extra deskundigheid en ervaring op voor onze knowledge base. En daar profiteert u als opdrachtgever van. Dus investeren we in onze mensen. We willen de beste IT-werkgever in Roemenië zijn, met de grootste toegevoegde waarde voor onze klanten. Dat doen we door de bouw van onze NETROM Campus een werk- en leefomgeving van maar liefst 30.000 m². Een omgeving waar we elkaar motiveren, stimuleren en inspireren. Waar we zorgen voor uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en onze mensen uitdagen het allerbeste uit zichzelf te halen.

“Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van een enthousiast en professioneel team ontwikkelaars. Wij investeren voortdurend in expertise en persoonlijke ontwikkeling.”

MIRCEA NEGRILA

TECHNICAL DIRECTOR

MVO

We voelen ons in Nederland, Roemenië en daarbuiten niet alleen verantwoordelijk voor TeamNETROM, maar ook voor de samenleving, voor de wereld om ons heen. Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. Dat blijkt uit verantwoord personeelsbeleid, met goede zorg voor onze medewerkers. We hebben oog voor de lokale samenleving. Zo zijn teambuildingssessies bij NETROM altijd gekoppeld aan MVO, waarbij we lokale projecten ondersteunen. Zowel door de persoonlijke inzet van menskracht, als door het leveren van een financiële bijdrage, waarbij het recht op onderwijs, werk en persoonlijke ontplooiing voor ons centraal staan.

Een greep uit ons team

ANNEKE

Account Manager

CATALIN

Developer

MELSY

New Business

ANNEKE

Account Manager

CATALIN

Developer

MELSY

New Business

Meer weten over NETROM? Stuur mij een
mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.