IT outsourcing

Sinds de oprichting in 1999 is NETROM uitgegroeid tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces en een zeer hoge klanttevredenheid. Met onze 20 jaar ervaring en deskundige developers zijn we dé partij voor nearshore softwareontwikkeling

AL 20 JAAR PARTNER IN SOFTWARE ONTWIKKELING

ONZE SERVICES:

 • Software ontwikkeling & onderhoud
 • Architecture
 • R&D expert services
 • Cloud Migration
 • Quality Assurance
 • Continuous Delivery & Continuous Integration

 • “Klanttevredenheid op lange termijn is onze belangrijkste drijfveer. Vanuit die betrokkenheid werken we door tot het af is. Iedereen bij TeamNETROM weet dat alleen excellent resultaat leidt tot een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.”

  HAN IN'T VELD

  FOUNDER EN CEO | NETROM SOFTWARE

  NetRom Campus

  Het aantrekken en behouden van talentvolle mensen staat voor NETROM centraal. Loyaliteit van onze professionals levert direct extra deskundigheid en ervaring op voor onze knowledge base. En daar profiteert u als opdrachtgever van. Dus investeren we in onze mensen. We willen de beste IT-werkgever in Roemenië zijn, met de grootste toegevoegde waarde voor onze klanten. Dat doen we door de bouw van onze NETROM Campus een werk- en leefomgeving van maar liefst 30.000 m². Een omgeving waar we elkaar motiveren, stimuleren en inspireren. Waar we zorgen voor uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en onze mensen uitdagen het allerbeste uit zichzelf te halen.

  Sectorspecifieke expertise; kwaliteit en continuïteit

  Door 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling hebben we een grote knowledge base opgebouwd. Technologische en sectorspecifieke expertise die we gericht inzetten voor uw project. Met uitstekend inzicht in uw bedrijfsprocessen en technologische expertise van het hoogste niveau, gaan we graag met uw project aan de slag. Tel daar de effectieve, transparante communicatie en regievoering bij op, en u snapt dat kwaliteit bij ons hand in hand gaat met continuïteit. Wij beschouwen onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, als de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om snel en eenvoudig wisselingen in uw behoefte aan ontwikkelcapaciteit en -expertise op te vangen

  93% VAN ONZE KLANTEN IS FAN

  Afgelopen jaar hebben we voor het eerst meegedaan aan de Outsourcing Performance benchmark van Giarte. We scoorden direct hoge cijfers. NetRom is zelfs verkozen als topfavoriet in peergroup Medium Size en doet meteen mee met de grote namen uit de benchmark. Het beste scoren we op bekwaamheid met 90 van de 100 punten, domeinscore van 8,4 op Application Management en 93% zou NETROM aanbevelen.

  “Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van een enthousiast en professioneel team ontwikkelaars in Craiova. Wij investeren voortdurend in expertise en persoonlijke ontwikkeling.”

  MIRCEA NEGRILA

  TECHNICAL DIRECTOR | NETROM SOFTWARE

  Zoekt u hoogstaande technologische expertise en diepgaande kennis van en inzicht in uw business? Welkom bij TeamNETROM. Wij begrijpen als geen ander uw bedrijfsprocessen. Met onze 20 jaar ervaring en deskundige developers zijn we dé partij voor de ontwikkeling van de meest innovatieve software. Fluctueert uw vraag naar ontwikkelcapaciteit en -expertise? Wij zijn uw flexibele schil. Een samenwerking die vaak leidt tot een uitstekende lange-termijnrelatie.

  Overzicht van onze services

  WIlt u vrijblijvend met ons kennismaken?
  Contacteer mij via ronald@netrom.nl
  of bel naar+31 (0)76 542 0740.