Agri

NetRom ontwikkelt agrarische software als aparte service of als onderdeel van een full-cycle ontwikkelpakket. Onze developers werken zowel zelfstandig als in teamverband. Zo kunnen wij de juiste expertise inzetten, afgestemd op de klantvereisten en specifieke sector.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Agri software development: applicaties voor de agrisector

Agri software development maakt het mogelijk om mobiele, web- en desktop applicaties te ontwikkelen voor de agrisector. Onze projecten voor deze sector lopen uiteen van farm management systems tot agrarische IoT.

Agri software development in de praktijk

Door onze kennis, ervaring en capaciteit garanderen wij premium software voor iedere branche. Met agrisoftware development stelt NetRom gevestigde landbouwbedrijven en AgriTech startups in staat om innovatieve manieren te bedenken waarop veehouders hun activiteiten kunnen uitvoeren. Met deze software applicaties is het mogelijk om datagestuurde beslissingen te nemen, wat resulteert in hogere winstgevendheid en duurzame bedrijfsgroei. Door het toepassen van onder andere data-analyse, AI en cloudservices maken we innovatie waardevol voor veehouders. We ontwikkelen een MVP waarmee we zo vroeg mogelijk kunnen valideren en feedback ontvangen.

Software ontwikkeling voor agrisector

Software specifiek afgestemd op de agrisector helpt onze klanten om totale controle en zichtbaarheid te krijgen over hun land, gewassen, vee en uitrusting. Zo kunnen zij zich focussen op de business en zorgt automatisering en innovatie ervoor dat alle processen worden gestroomlijnd. Webdevelopment omvat UX en UI webdesign, aangepaste website en applicatie ontwikkeling, evenals het creëren van platforms en cloud based systemen vanaf de code. We selecteren zorgvuldig de technology stack en ontwikkelingsstrategie om ervoor te zorgen dat het systeem betrouwbaar en veilig is. Daarnaast ontwikkelen we native en platformonafhankelijke mobile app. Met behulp van onze technische expertise helpen we bedrijven om het meeste uit mobiele platforms, connectivity opties en de mogelijkheden van smartphones te halen. Voor locatiebewuste, praktische mobile apps voor de landbouw.

Agri software development via NetRom

Of onze klanten nu op zoek zijn naar diensten voor de ontwikkeling van innovatieve mobile apps of een ervaren developer nodig hebben om een idee van agri software vorm te geven, wij hebben de benodigde expertise en ervaring in huis. Onze analisten, ontwerpers, architecten en ingenieurs hebben uitgebreide kennis en vaardigheden om ideeën om te zetten in praktische oplossing. We hebben aantoonbare ervaring met software ontwikkeling in o.a. slimme managementsystemen, oplossingen voor communicatie met hardware, grow productions via machine learning algoritmes, webshops, portals en nog vele andere domeinen. NetRom is de flexibele schil van kennis en capaciteit met 20+ jaar ervaring voor bedrijven in diverse branches, zoals de agrisector. NetRom is reeds 20 jaar ontwikkelingspartner, met meer dan 400 developers voor klanten in 8 verschillende landen. Wij bieden structurele outsourcing oplossingen mét kwaliteit. Volledige projecten of co-sourcing met uw eigen team(s). Dat start met een eerste kennismaking met een van onze client executives. Na een positieve match in de aansluiting van onze propositie definiëren we de scope en start het delen van technische informatie.

Cases met agri software development

NetRom heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk agri software voor bedrijven die inzicht willen krijgen in diverse processen die afstand vanaf een laptop, mobiele telefoon of andere apparaten beschikbaar zijn. In onze cases leest u hoe ons brede portfolio van diensten, oplossingen en technologieën innovatie stimuleert op het gebied van agri.

Agri software development services

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Zowel Independent Software Vendors als grote eindgebruikers. Wij ontwikkelen premium software. Voor u. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals. Bekijk onze services en technology stacks.

Bekijk onze services

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur mij een
mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.