AI & Machine Learning

AI is een verzamelnaam voor applicaties die complexe taken uitvoeren die eerder menselijke input nodig hadden. Machine Learning is een gerelateerde term aan AI en is gericht op het bouwen van systemen die kunnen leren of prestaties verbeteren op basis van data.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

AI engineer en Machine Learning developer voor specifieke business cases

De AI engineer en Machine Learning developer bij NetRom zijn deskundig en getraind om kunstmatige intelligentie toe te passen voor business toepassingen.

Waarom AI & Machine Learning developer

AI is een belangrijke basis voor innovatie geworden. Omdat Machine Learning wordt ingezet om patronen in data te ontdekken en voorspellingen te doen, kan de AI developer op verschillende manieren van meerwaarde zijn voor verschillende industrieën. De AI developer en Machine Learning engineer werken aan branchespecifieke toepassingen, zoals het gebruik van transactionele en demografische data binnen de retail en e-commerce. Om daarmee het uitgeefgedrag van klanten te voorspellen en prijzen te optimaliseren op basis van voorkeuren. Het verschil tussen AI en Machine Learning hebben we samengevat in onderstaande definities.
- Artificial Intelligence (AI) heeft als doel om functies van intelligentie te ontwikkelen die buiten het menselijke brein reiken.
- Machine Learning (ML) gaat over de ontwikkeling van algoritmes en technieken om AI te bereiken. Bij Machine Learning wordt met grote hoeveelheden data de machine getraind om specifieke taken uit te voeren.


Voordelen AI developer & Machine Learning developer

Met Machine Learning refereren we aan algoritmen waarvan de performance verbeterd door input van data. Kunstmatige intelligentie of AI is een software constructie dat zelfstandig kan waarnemen, redeneren en reageren. Door deze technologie aan traditionele bedrijfsprocessen en -applicaties toe te voegen, verbeteren bedrijven de gebruikerservaring en de productiviteit. De AI developer en Machine Learning developer dragen bij aan de strategie van bedrijven die efficiënter willen worden, nieuwe omzetkansen creëren en de klantloyaliteit willen vergroten. Dankzij AI worden grote hoeveelheden data snel en nauwkeurig geanalyseerd. Voorbeelden van toepassingen hiervan zijn: zelfrijdende auto’s, chatbots, productierobots en gepersonaliseerde suggesties in bijvoorbeeld Netflix of Spotify.

AI engineer & Machine Learning developer via NetRom

In veel software producten wordt inmiddels gebruik gemaakt van technologieën zoals AI en Machine Learning, die u helpen uw AI-transformatie te laten slagen. Wij hebben diepgaande branchekennis en een uitgebreid AI-portfolio. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring en eigen getrainde AI engineers en Machine Learning developers hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling.

Cases met AI & Machine Learning

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij het verwerken van AI en Machine Learning onderdelen binnen specifieke software producten. In onze cases leest u hoe u profiteert van AI-technologie voor de verbetering van de bedrijfsprestaties en productiviteit door processen of taken te automatiseren.

Software development services

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Zowel Independent Software Vendors als grote eindgebruikers. Wij ontwikkelen premium software. Voor u. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals. Bekijk onze services en technology stacks.

Bekijk onze services

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.