ANDROID

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling. Met Android programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Native Android apps voor succesvolle mobile marketing

Android developer werkt met het mobiele besturingssysteem van Google. Smartphones, tablets, smartwatches en verschillende andere slimme apparaten van het merk draaien op Android. Developers met deze specialisatie ontwikkelen nieuwe en bestaande native Android applicaties.

Wat doet een Android developer

Een Android developer ontwikkelt nieuwe native apps en optimaliseert bestaande Android applicaties vanuit het gebruikersperspectief. Java, Kotlin en C++ zijn programmeertalen die goed samen gaat bij de ontwikkeling van deze apps. Er wordt nagedacht over de architectuur, het design en de aansluiting met het merk en de bedrijfsdoelstellingen. Tijdens de ontwikkeling van native Android apps wordt er continu getest voor een optimaal eindproduct. Bestaande apps worden doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor een unieke gebruikerservaring. Als Android developer is het nodig om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, tools, frameworks en oplossingen. Om deze vervolgens te vertalen naar een native Android app.

Opdrachten voor een Android developer

Mobile marketing is een belangrijk doel bij het ontwikkelen van Android apps. Bedrijven kunnen met een gebruiksvriendelijke en opvallende applicatie een groot publiek bereiken. In veel verschillende branches worden apps ingezet voor een optimale gebruikers- of bezoekerservaring. Denk aan musea, onderwijsinstellingen, horecagelegenheden. Ook kan een bedrijf ervoor kiezen om enkel een app aan te bieden voor een specifieke dienst. Een Android developer gaat op basis van de klantvereisten aan de slag met het ontwikkelen van de app. Hierbij wordt rekening gehouden met de bedrijfsdoelstellingen en gebruikersbehoeften. De software wordt uitvoerig getest en doorontwikkeld bij nieuwe features en andere toevoegingen in bijvoorbeeld het design of de structuur.

Android developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Android developers bieden organisaties ondersteuning met het ontwikkelen, testen en implementeren van native Android apps. Nieuwe en bestaande apps worden opgeleverd of doorontwikkeld op basis van de laatste features. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren .NET development teams die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Android developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Android developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

Klik hier om deel te nemen!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.