ANGULAR

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Angular programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Zorg met het Angular framework voor optimale interactie met gebruikers

Angular developer werkt met één van de meest gebruikte JavaScript frameworks dat wordt toegepast bij de ontwikkeling van dynamische websites met een hoge interactie. Angular maakt het mogelijk voor bedrijven om omgevingen te digitaliseren en meer toegankelijk te maken voor gebruikers.

Wat doet een Angular developer

Werken met Angular biedt de mogelijkheid om een interface te bouwen die zowel snel als toegankelijk is voor gebruikers. Daarmee kan een Angular developer onder andere apps, dashboards en websites bouwen. Een website die is gebouwd op basis van een JavaScript framework werkt optimaal in meerdere browsers. Voordeel voor een Angular developer is de eenvoudige combinatie van het framework en HTML. De tooling zorgt ervoor dat er meteen kan worden gestart met het vormgeven van de applicatie, waarvan de compatibiliteit reeds goed is ingericht. Alles wat een Angular developer ontwikkelt binnen het framework is direct geschikt voor mobile en desktop en wordt regelmatig geüpdatet voor een optimale werking.

Opdrachten voor een Angular developer

Het feit dat Angular ondersteund wordt door verschillende platformen voor web, mobile en desktop, maakt het een krachtig en modern framework. Passend bij de digitale uitdagingen van bedrijven. Angular zorgt ervoor dat gebruikers op een intuïtieve manier interacteren met onder andere formulieren, een storelocator en een rekentool. Deze generieke manier wordt op basis van de klantvereisten gedefinieerd en ontwikkeld door de Angular developer. Het framework werkt als een tool en softwareontwikkelaars voegen elementen en componenten toe voor een maatwerk oplossing. Een Angular developer ontwikkelt zowel nieuwe als bestaande software en zorgt met de juist mate van interactie voor een betere klantbeleving.

Angular developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Angular developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van de oplossing en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Angular developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Angular developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Angular developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Focus op lange termijn relaties met medewerkers en klanten

Al meer dan 20 jaar hoogwaardige dienstverlening aan independent software vendors en corporate eindgebruikers. NetRom werkt met meer dan 420 medewerkers vanuit de vestigingen in Utrecht, Arnhem en Craiova. Onze getalenteerde medewerkers staan borg voor hoge klant tevredenheid en succesvolle lange termijn relaties. Structureel zorgen wij voor proces optimalisering op bijna ieder gebied. Mét als grootste focus op de steeds verdere uitbouw van onze knowledge base.

Lees meer over NetRom

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.