Asset management & security

NetRom ondersteunt bedrijven met de ontwikkeling van asset management software voor het optimaliseren en standaardiseren van processen.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Asset management software development

Asset management software development stelt bedrijven in staat om een maximale effectiviteit en lifecycle uit assets te halen. Ofwel bedrijfsmiddelen die een waardevolle bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Voor elke industrie zijn er weer andere assets belangrijk, zoals vervoersmiddelen, licenties en apparatuur.

Waarom asset management software development

Asset management draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen door waarde te realiseren uit specifieke bedrijfsmiddelen. Voor de ontwikkeling van asset management software is het belangrijk om de gehele lifecycle van een asset in kaart te brengen. Het bepalen van de structuur, codering en registratie van assets maakt het verschil bij het vertalen van de strategie en bij het meetbaar maken van de resultaten. Asset management software development krijgt vorm aan de hand van de klantvereisten en welke koppelingen nodig zijn met bestaande systemen, zoals een ERP pakket. Alle assets komen terecht in een overzichtelijke structuur waar alle gewenste data vast is gelegd.

Voordelen softwareontwikkeling voor asset management

Asset management ondersteunt bedrijven met het structureren, automatiseren en digitaliseren van belangrijke bedrijfsmiddelen. Door het optimaliseren van processen met deze specifieke software komt er tijd vrij voor andere klantgerichte taken. Naast het besparen van tijd worden ook de kosten verlaagd. Digitalisatie zorgt ervoor dat er minder handmatige handelingen nodig zijn, wat resulteert in vermindering van personeelskosten. Daarnaast ontstaat er middels asset management software development structuur voor bedrijven. Alle informatie staat op een centrale plaats en gebruikers met de juiste rechten hebben onmiddellijke toegang. Medewerkers kunnen online en real-time met elkaar samenwerken. Security speelt ook mee bij de ontwikkeling van asset management software. De gegevens worden veilig opgeslagen en er worden automatisch back-ups gemaakt.

Asset management software via NetRom

Wij bieden hoogwaardige dienstverlening in software development en maintenance. Al 20 jaar werken wij samen met toonaangevende opdrachtgevers in verschillende branches. Onze enorme knowledge base en best practices in software ontwikkeling vallen op in de markt. Met onze asset management software worden alle belangrijke bedrijfsmiddelen bijgehouden in één overzicht. Testen is een belangrijk onderdeel in toekomstbestendige Asset Management software. NetRom beschikt over een QA afdeling van 70 test engineers, waarvan de meerderheid ISTQB gecertificeerd is. Bedrijven krijgen inzicht in de actuele middelen, wie ze gebruikt, wat ze met elkaar te maken hebben en wanneer ze vervangen moeten worden. Dit overzicht bespaart tijd en helpt proactief potentiële problemen signaleren. Elke branche heeft eigen assets die de vormgeving van de software bepalen. Wij plaatsen ervaren ontwikkelteams of individuele developers voor de ontwikkeling en implementatie van asset management software.

Cases met asset management software

NetRom heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software ten behoeve van asset management voor diverse industrieën. In onze cases leest u hoe asset management software bijdraagt aan het professioneel categoriseren, organiseren en beheren van de totale levenscyclus van uw belangrijkste bedrijfsmiddelen.

Software development services

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Zowel Independent Software Vendors als grote eindgebruikers. Wij ontwikkelen premium software. Voor u. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals. Bekijk onze services en technology stacks.

Bekijk onze services

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.