Azure

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Azure is het cloud computing platform van Microsoft en kan gezien worden als een verzameling van services. De Azure DevOps engineer is expert in één van die services.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Azure DevOps: development, operations & quality assurance

Een omgeving die het mogelijk maakt om DevOps eenvoudig te integreren, waar het draait om de samenwerking tussen softwareontwikkeling en productiebeheer. NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Azure DevOps als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Wat doet een Azure DevOps engineer

DevOps is een samenstelling van development en operations. Het is een manier van samenwerken en communiceren tussen de engineers en operationele teams. Omdat software steeds complexer en meer gespecialiseerd wordt, ontstaat de vraag naar nieuwe manieren van development. Met Azure DevOps gebeurt het plannen, programmeren, bouwen, testen, uitrollen en beheren van de software op één plek. Dit wordt ook wel de DevOps lifecycle genoemd. Deze fases worden continu doorlopen om snel nieuwe software te kunnen leveren. Aan de Azure DevOps engineer de taak om software te ontwikkelen en testen op basis van de klantvereisten, en daarin goed te communiceren met andere teams.

Opdrachten gericht op Azure DevOps

De Azure DevOps engineer maakt gebruik van de handige features binnen het cloud computing platform. Azure DevOps geeft developers veel controle over een project. De voortgang en taken zijn eenvoudig in te zien. Er is een duidelijk overzicht van code reviews, zodat veranderingen meteen zichtbaar zijn. In Azure DevOps verloopt de samenwerking met een team - ook op afstand - sneller en meer gecontroleerd. Omdat veel wordt geautomatiseerd binnen het platform, blijft er meer tijd over voor het programmeerwerk en het leveren van kwaliteitssoftware. Azure wordt onder andere gebruikt voor Sharepoint en Office 365 en het cloudplatform ondersteunt een groot deel van de programmeertalen.

Azure DevOps via NetRom

In meer dan 20 jaar heeft NetRom zich ontwikkeld tot een onderscheidende partner op het gebied van softwareontwikkeling. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Azure DevOps engineers ondersteunen bedrijven bij het (door)ontwikkelen en testen van software in Azure. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Azure developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Azure DevOps engineer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Azure DevOps engineers van toegevoegde waarde kan zijn.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

Doe de test!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.