C#

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling. Met C# programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

C# voor effectieve desktop-, server- en mobiele applicaties

C# developer werkt met een programmeertaal ontworpen en gelanceerd door Microsoft en dat wordt uitgesproken als C-Sharp. Deze multi-paradigma programmeertaal maakt het mogelijk om verschillende programmeerconcepten en -technieken door elkaar te kunnen gebruiken.

Wat doet een C# developer

C# is een van de grootste programmeertalen binnen het .NET-framework waarmee ontwikkelingsbehoeften voor web, mobile en apps worden gerealiseerd. De functionaliteit ondersteunt moderne softwareontwikkeling bij bedrijven. De taken van een C# developer zijn uiteenlopend. Van bestaande C# applicaties onderhouden en doorontwikkelen tot het ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteiten en apps. Daarnaast wordt er regelmatig getest om eventuele bugs te verhelpen. De C# developer vertaalt de behoeften en doelstellingen van bedrijven naar bruikbare, gebruiksvriendelijke C# oplossingen. Het grote voordeel is dat er allerlei soorten software kunnen worden gebouwd met behulp van één enkele programmeertaal en voor alle Windows, Linux-en Mac platforms.

Opdrachten voor een C# developer

De programmeertaal C# zorgt ervoor dat softwareontwikkelaars veilige en efficiënte code kunnen schrijven voor onder andere webapplicaties, mobiele apps, cloud-applicaties en zelfs videogames. Veel branches maken gebruik van C# en hebben behoefte aan de expertise van een C# developer. Vaak is er sprake van een multidisciplinair team van ontwikkelaars en andere specialisten waar een C# developer bij aansluit. Daardoor is er direct inzicht in de behoeften en doelstellingen van bedrijven voor een effectieve C# oplossing. Een C# developer richt zich op het ontwerpen en implementeren van applicaties en functionaliteiten, test en optimaliseert bestaande apps en verzorgt het onderhoud.

C# developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. C# developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van applicaties en functionaliteiten en verzorgen de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren C# developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom C# developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze C# developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

Doe de test!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.