C++

C++ developer werkt met een aanvulling op de programmeertaal C die een goede standaard library vol datastructuren, algoritme en in- en output faciliteiten heeft. C++ is uitgebreid met zogenoemde klassen waardoor het een objectgeoriënteerde programmeertaal is.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Zet een sterke basis neer met C++ als programmeertaal

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling. Met C++ programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Wat doet een C++ developer

Omdat C++ een objectgeoriënteerde programmeertaal is, bevat het alle functies die nodig zijn voor applicatieontwikkeling. Binnen de functionaliteit is onder andere overerving, polymorfisme, inkapseling en abstractie mogelijk. Een C++ developer maakt gebruik van de programmeertaal voor het ontwikkelen, testen, implementeren en onderhouden van software applicaties, gebruikersinterfaces en andere software toepassingen zoals videogames. Op basis van de behoeften en doelstellingen van bedrijven wordt een C++ oplossing ontworpen of een bestaande applicatie doorontwikkeld en onderhouden. C++ is ook een veel gebruikte programmeertaal voor het bouwen van games en animaties. Vaak wordt een C++ developer ingezet bij bedrijven om een oplossing te zoeken voor een specifiek IT-probleem, zoals een op maat gemaakte IoT-oplossing waar klanten zelf geen capaciteit voor hebben.

Opdrachten voor een C++ developer

C++ is een populaire programmeertaal vanwege de brede inzetbaarheid en voor sommige projecten is C++ zelfs de enige geschikte taal, zoals het programmeren van 3D features voor een game. Softwareontwikkelaars die zich hebben gespecialiseerd in C++ werken aan vraagstukken met een sterk technisch karakter. Een C++ developer ontwerpt, ontwikkelt en test kwalitatief hoogwaardige software. Daarnaast is het nodig om upgrades uit te voeren, nieuwe ontwikkelingen te testen en eventuele storingen op te lossen. Met deze expertise zorgt een C++ developer ervoor dat de programmeertaal wordt omgezet in specifieke softwaretoepassingen. Zowel bij de ontwikkeling van nieuwe applicaties als het verbeteren van bestaande C++ apps voor een optimaal eindresultaat, passend bij de doelstellingen.

C++ developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor onze klanten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. C++ developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van software applicaties, gebruikersinterfaces en andere software toepassingen en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor een ervaren C++ developer die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom C++ developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze C++ developers van toegevoegde waarde kan zijn

Software development services

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Zowel Independent Software Vendors als grote eindgebruikers. Wij ontwikkelen premium software. Voor u. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals. Bekijk onze services en technology stacks.

Bekijk onze services

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.