Event Software Benelux is bekend van iTheatre, iConcert en iMuseum.

Sinds 1994 bedient ESB podia, musea en andere culturele instellingen. Ze leveren software voor eventmanagement aan theaters, concertzalen en andere organisaties waar events plaatsvinden. TeamNETROM werkt mee aan de ontwikkeling en onderhoud van de producten.

Eventmanagementproducten

“De eventmanagementproducten iTheatre, iConcert en iMuseum worden gebruikt door medewerkers van alle afdelingen, maar ook door impresariaten en artiesten die zo hun eigen tournees kunnen plannen en begroten. Veel theaters en concertzalen hebben eventsoftware geïntegreerd met kaartverkoopsoftware, de financiële administratie, de website en social media. Veeleisende professionals van alle disciplines kunnen zo de meest gedetailleerde planningen en taakverdelingen afstemmen. Van marketing tot de optimale inzet van personeel en prijsonderhandelingen tussen podia en impresariaten: met inzicht in wat er gebeurt per week, per dag en per voorstelling weet je waar je staat.”

Stappenplan

“In de processen van onze klanten zijn draaiboeken en checklists cruciaal. Wij stellen ze beschikbaar als rapportages van gemaakte afspraken over bijvoorbeeld decors, licht en geluid. We hebben voortdurend contact met onze klanten en we sturen onze productontwikkeling aan door te luisteren naar hun wensen. Hoe dat werkt? De eerste stap is een document waarin we opschrijven wat de nieuwe functionaliteit inhoudt, dus wat de software moet doen. In stap twee voegen onze ontwerpers schermen en expliciete informatie toe in een document dat naar TeamNETROM gaat."

In de afgelopen 20 jaar hebben we een enorme knowledge base opgebouwd. We begrijpen de processen snel, en kunnen direct meedenken over het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarom kiest ESB voor TeamNETROM! Wilt u ook blijven innoveren?

IT OVERZICHT INDUSTRIES

Waarom TeamNETROM?

“In stap drie werkt TeamNETROM ons ontwerpdocument uit tot een ontwikkeldocument dat na ons akkoord direct wordt uitgevoerd. Dit ontwikkeldocument komt snel tot stand en geeft ons uitstekend grip op het hele proces. Dankzij de extra capaciteit richten wij ons nu op de architectuur, het ontwerpen en het testen van de software en de rapporten. Vanaf het eerste contact in 2006 klikte het en zo is het gebleven: de mensen van TeamNETROM communiceren helder en duidelijk, zijn vriendelijk, enthousiast, flexibel en betrouwbaar. Ze doen ontzettend hun best en zijn ook nog eens technisch ijzersterk. Het respect en de betrokkenheid zijn volledig wederzijds, en dat is precies de manier waarop wij graag werken. Juist ook in de toekomst, als we ons steeds meer op de internationale markt zullen richten.”

“Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met NetRom Software. Als organisatie hebben we meer tijd om naar onze klanten te luisteren en ze te helpen met support en advies, terwijl we de kwaliteit en de functionaliteit van onze producten sneller verbeteren dan voorheen.”

DESIREE DE KONING

OWNER