H&S Logistic Services zorgt voor oplossingen in de logistieke sector.

De driehonderd chauffeurs van de H&S-groep transporteren vloeibare voedingsmiddelen door heel Europa. H&S maakt innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. TeamNETROM ontwikkelt een portal waar de keten transparant en efficiënt samenwerkt.

Wat doet H&S Logistic Services?

“H&S ontzorgt organisaties met oplossingen in logistiek en supply chain management. Behalve met de regie over fysiek transport ondersteunen we klanten in administratieve processen en informatiebeheer. We bieden allerlei praktische oplossingen, variërend van geconditioneerde opslag tot bijvoorbeeld het blenden van smoothies die vervolgens in nauwkeurig overeengekomen volumes naar hun bestemming gaan. Anders dan de H&S-groep zijn wij niet langer uitsluitend actief in voedingsmiddelen. Wij zorgen voor een oplossing over de weg, per trein of per (zee)schip. Daarnaast investeren we veel in nieuwe concepten en innovatieve diensten. Dat zien we terug in de systematische groei die we in samenwerking met onze partners realiseren.”

Freight Management System

“Een goed voorbeeld van zo’n nieuw concept is ons Freight Management System FMS. Met de combinatie van inzicht in het logistieke proces en innovatieve ICT-ondersteuning bieden we onze opdrachtgevers en vervoerders een ongekende hoeveelheid gemak, controle en flexibiliteit. Dat komt allemaal samen in het FMS. FMS ondersteunt een match op basis van de wederzijdse ratings in de logistieke driehoek, ofwel de scores langs de assen capaciteit, prijs en kwaliteit. Vervoerders krijgen die rating op basis van hun performance in het verleden, gerapporteerd met behulp van datzelfde FMS. Dit geldt ook voor de ladingen. Zodra een order tot stand komt, produceert FMS vervolgens een laadplanning en een workflow waarin de vervoerder gedurende het gehele transport realtime data invoert. Op basis daarvan genereert FMS de benodigde benchmarks en andere rapportages.”

Door 20 jaar ervaring en brede kennis in Fleet Management begrijpen we dergelijke processen snel. Hierdoor kunnen snel handelen en meedenken over uw innovatieve software. Daarom kiest H&S Logistic Services voor TeamNETROM! Kiest u ook voor TeamNETROM?

TRAFFIC & MOBILITY OVERZICHT INDUSTRIES

Waarom TeamNETROM?

“Vanaf het begin was er een goede, zakelijke en prettige verstandhouding. We hebben van beide kanten de nodige capaciteit in de samenwerking geïnvesteerd en dat heeft veel opgeleverd. Het systeem wordt stapsgewijs verder ontwikkeld en inmiddels kijken we ook naar mogelijkheden om andere applicaties met TeamNETROM te ontwikkelen. De ontwikkelaars van TeamNETROM zijn proactief, leren snel, denken goed mee en leveren vakwerk. Daarnaast ontzorgen ze ons met een duidelijk, glashelder proces, goede tools voor project- en incidentmanagement en een eigen aanspreekpunt. Dat er on site Nederlands management aanwezig is, is daarbij een prettige wetenschap.”

“De ontwikkelaars van TeamNETROM zijn proactief, leren snel, denken goed mee en leveren vakwerk. Daarnaast ontzorgen ze ons met een duidelijk, glashelder proces, goede tools voor project- en incidentmanagement en een eigen aanspreekpunt.”

FEIKE MOLEMA

CHIEF INFORMATION OFFICER