Infoland ondersteunt organisaties bij het optimaliseren van verbeterprocessen en biedt ze expertise, software en een community.

De 70 medewerkers van Infoland leveren software en specialistische diensten aan organisaties die dingen beter willen doen. De modulaire software iProva wordt integraal herontwikkeld in nauwe samenwerking met TeamNETROM.

Wat is iProva?

De softwaresuite iProva ondersteunt het verbeterproces in de volle breedte: van risk en process management tot onder meer audits, tasks en compliance en een portal voor overzicht en rapportages. In 2007 is het product volledig herbouwd om er via het web mee te kunnen werken. Sindsdien wordt de SaaS oplossing in samenspraak met de gebruikers systematisch verbeterd, zowel functioneel als technisch. Een van de sterke kanten van iProva is de integraliteit. “Er zijn veel concurrenten die groter zijn in document- of risicomanagement, maar er is niemand die iProva verslaat in de hechte integratie van de functionele rijkdom waarmee we verbeterprocessen ondersteunen.”

Keuze voor software outsourcing

“Rond 2012 werd duidelijk dat we iProva als geheel opnieuw moesten her-ontwikkelen om het echt toekomstbestendig te maken: responsive, zodat gebruikers het op allerlei apparaten kunnen gebruiken, cross-browser en cross-platform, maar ook stabieler, sneller, moderner en gebruiksvriendelijker. Het herbouwen van de software op basis van HTML5 en het .NET-framework zou ons zeker drie jaar gaan kosten, met een reeks stagnerende innovaties op de koop toe. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een outsourcing partner voor het ontwikkelen van de software. Behalve specialistische capaciteit zochten we ook flexibiliteit. We willen inspelen op kansen en ontwikkelingen, zoals de explosieve groei van de vraag naar mobiele apps - zonder zelf te hoeven investeren in de ontwikkeling van die expertise.”

Door 20 jaar ervaring en unieke klantcases in de printing industrie hebben we een enorme knowledge base opgebouwd. We begrijpen de processen snel, en kunnen direct meedenken over het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten. Daarom kiest Infoland voor TeamNETROM! Meer weten over een software development partner die grondig meedenkt?

IT OVERZICHT INDUSTRIES

Schaalbaar en wendbaar

“We begonnen met een team van drie mensen, die binnen de kortste keren veel kennis wisten op te bouwen en een hoge productiviteit lieten zien. Een van de voordelen van de NETROM-aanpak is dat de projectleider zelf nieuwe teamleden selecteert en inwerkt. We bouwden onze capaciteit op een heel natuurlijke manier snel uit van 3 naar 5 en op dit moment 10 ontwikkelaars, van wie de meeste werken aan de nieuwe release van iProva. Wat ik waardeer bij TeamNETROM, is eerst en vooral de expertise. Ze gebruiken hun specialistische kennis en ervaring om mee te denken en tegengas te geven als ze dat nodig vinden. Dat is zeer waardevol. Ten tweede weten ze hoe belangrijk het is om glashelder te communiceren. Net als wij willen ze de opdrachtgever oprecht verder helpen.”

“De flexibele capaciteit van TeamNETROM maakt ons extra wendbaar, omdat we onze teams zeer snel kunnen op- en afbouwen. Als partner streeft TeamNETROM naar duurzame wederzijdse meerwaarde. Dat herkennen en waarderen we."

FRANK STEGE

DIRECTEUR | EIGENAAR