Isah Business Software ondersteunt wereldwijd ondernemingen in de maakindustrie door hun processen efficiënter en beter te laten verlopen.

Het bedrijf levert wereldwijd slechts één product, dat bestaat uit bijna honderd modules. In 2010 werd besloten tot een technische omschakeling van de Delphi-ontwikkelomgeving en Sybase database-technologie naar .Net-technologie en MS SQL Server. TeamNETROM zorgt voor de database-migraties.

Wat doet ISAH?

De producten van Isah ondersteunen zowel de commerciële en ontwikkelprocessen, als de logistieke, productie- en administratieve processen in de maakindustrie. Denk aan sectoren als de maritieme en offshore industrie, de bouwtoelevering in de breedst mogelijke zin, de staal-, machine- en apparatenbouw, de metaalindustrie en al hun toeleveranciers. In deze wereld mag een proces niet worden verstoord door software upgrades of migraties. Als er ergens een radertje stilvalt, heeft dat direct impact op het geheel. Daarom is de hele organisatie ingericht op maximale stabiliteit van de software, vlekkeloze support en uiteindelijk op zeer hoge klanttevredenheid.

Waarom TeamNETROM?

In de loop van 2010 heeft Isah gekozen voor een nieuw ontwikkelplatform en een andere database, namelijk het .Net framework en SQL Server. “We blijven inzetten op innovatie, dus op de functionele en technische verbeteringen van ons product. We zijn begonnen met het zoeken van een geschikte partner die ons kon helpen bij het migreren van de databases. Gemiddeld 85 tot 90% van de database is voor alle klanten identiek, maar de pakweg 10 tot 15% afwijkende tabellen en velden maken de migratie naar SQL Server een secuur en arbeidsintensief proces.”

Door 20 jaar ervaring en unieke klantcases hebben we een enorme knowledge base opgebouwd. We begrijpen de processen snel, en kunnen direct meedenken over het ontwikkelen van innovatieve software. Daarom kiest ISAH Business Software voor TeamNETROM! Steeds meer Independent Software Vendors kiezen voor TeamNETROM. U ook?

IT OVERZICHT INDUSTRIES

Culturele match

Beide bedrijfsculturen lijken op elkaar: langetermijnrelaties met opdrachtgevers en partners staan centraal. Kwaliteit en innovatie zijn kernwaarden. Medebepalend voor Isah’s keuze was de expertise van het team en de aanwezigheid van de Nederlandse directie in Roemenië. “Inmiddels heeft TeamNETROM voor vele tientallen opdrachtgevers van Isah geslaagde migratieprojecten afgerond. We leveren elkaar wat we nodig hebben op basis van heldere afspraken. Dat versnelt onze innovaties. Wie weet: misschien is er in de toekomst wel kans op een nieuwe vorm van samenwerking.”

“TeamNETROM communiceert duidelijk en gestructureerd. We leveren elkaar wat we nodig hebben op basis van heldere afspraken. De samenwerking versnelt onze innovaties.”

WIM VAN LEMMEN

CHIEF OPERATIONAL OFFICER