SAi levert RIP-software voor print- en sign-makingprogramma's voor alle productieomgevingen.

SAi is wereldwijd leidend in software en services in large format printing, signmaking, computergestuurd vinyl snijden en CNC routing. Ze opereren vanuit de VS, België, Brazilië, China en Japan en bedient 250.000 gebruikers in meer dan 50 landen. TeamNETROM ontwikkelt de nieuwe generatie producten.

Wat doet SAi?

SAi is veranderd van een leverancier van software in een leverancier van service features. “We innoveren steeds meer door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers. Klanten willen op alle mogelijke apparaten, en zeker ook mobiel, werken aan het ontwerp en de productie van goede ideeën. Door de Artwork Approval Tool kan een opdrachtgever een ontwerp op detailniveau reviewen en accorderen. Discussies achteraf over bijvoorbeeld een kleur of tekstdetail horen daarmee tot het verleden. Met FlexiQuote stel je tarieven vast voor posten als ontwerptijd, machinetijd en installatietijd, bijvoorbeeld voor een car wrap: het reinigen van de auto en het uitmeten en opplakken van het beeldmateriaal. Met behulp van die tarieven en enkele procesgegevens zorgt de nieuwe tool voor een krachtige ondersteuning van het opstellen van kostenoverzichten voor de opdrachtgever.”

Toekomstgerichte aanpak

“Dit alles vereist een platform dat echt toekomstbestendig is en dat zeker 10 tot 15 jaar kan meegroeien met de steeds veranderende technische en functionele eisen in onze markt. TeamNETROM maakt dat platform voor ons, en denkt grondig met ons mee over de architectuur. Zo kunnen we de user interface van onze nieuwe producten te allen tijde volledig loskoppelen van de functionaliteit. Vervolgens kunnen we ze vervangen door een van de vele andere user interfaces die wij of onze partners beschikbaar stellen. Ik merk dat TeamNETROM ruime kennis en ervaring heeft. Dat gaf direct een betrouwbaar gevoel. Ze wisten waar ze over spraken.”.

Door 20 jaar ervaring en unieke klantcases in de printing industrie hebben we een enorme knowledge base opgebouwd. We begrijpen de processen snel, en kunnen direct meedenken over het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten. Daarom kiest SAi voor TeamNETROM! Meer weten over een software development partner die grondig meedenkt?

IT OVERZICHT INDUSTRIES

Waarom TeamNETROM?

“TeamNETROM is knowledgeable: de 6 ontwikkelaars zijn zeer goed op de hoogte van alle ins en outs in softwareontwikkeling en ze denken positief-kritisch en scherpzinnig mee over het nieuwe product. Ze stellen precies de goede vragen. Daarbij werken ze zeer professioneel: er is iedere week een goed voorbereide conference call. We hebben echt gezamenlijk grip op het ontwikkelproces. De relatie is uitstekend en ik verwacht ook op langere termijn veel goeds van de samenwerking.”

“We hebben echt gezamenlijk grip op het ontwikkelproces. De relatie is uitstekend en ik verwacht ook op langere termijn veel goeds van de samenwerking.”

GUDRUN BONTE

VP PRODUCT MANAGER