Sinds 2014 werkt Ultimo aan de herontwikkeling van het gelijknamige product samen met TeamNETROM.

Ultimo Software Solutions ondersteunt ruim 1.500 klantorganisaties in ondersteunende processen: Maintenance, Health, Fleet, Infra Asset, IT Service en Facility Management. Door de behoefte aan ontwikkelcapaciteit kwam Ultimo bij TeamNETROM terecht.

Wat doet Ultimo?

Ultimo helpt opdrachtgevers bij het realiseren van hun doelstellingen door het optimaliseren van ondersteunende processen. 75% van de Nederlandse ziekenhuizen gebruikt Ultimo voor het onderhoud en beheer van medische apparatuur. In de industrie zijn we sterk in onderhoud en compliance en in uiteenlopende sectoren ondersteunen we processen van vastgoedbeheer en Facility Management tot en met Fleet Management en IT Service Management. In al die processen biedt Ultimo efficiency en overzicht. De gebruiker kan daardoor heel trefzeker en gericht werken aan kwaliteitsverbetering.

Partner voor herontwikkeling

Ultimo is opgericht in 1988 en op dit moment zijn er in totaal 140 medewerkers actief in Nederland, België en Duitsland. Binnen het product-ontwikkelteam van 36 mensen doen er 18 programmeerwerk. Enkele jaren geleden kregen kreeg Ultimo behoefte aan meer software-ontwikkelcapaciteit van hoge kwaliteit, maar ook aan flexibiliteit. Omdat beide in Nederland moeilijk zijn te vinden, diende de gedachte aan externe softwareontwikkeling zich snel aan.

Door 20 jaar ervaring en unieke klantcases hebben we een enorme knowledge base opgebouwd. We begrijpen de processen snel, en kunnen direct meedenken over het (her)ontwikkelen van innovatieve software. Daarom kiest Ultimo Software Solutions voor TeamNETROM! Steeds meer Independent Software Vendors kiezen voor TeamNETROM. U ook?

Healthcare OVERZICHT INDUSTRIES

Nearshore partnership met toekomst

“Het NetRom team bestaat uit 5 developers, twee tester en een projectmanager. Wat ik heel positief vind is dat ze hun verantwoordelijkheid willen nemen, veel willen leren en niet bij de hand willen worden genomen. TeamNETROM denkt kritisch en zeer betrokken mee, zowel in technisch als in functioneel opzicht. Ultimo herkent de betrokkenheid van NetRom Software bij het project, door dezelfde commitment naar klanten. Ultimo is op dit moment in gesprek met TeamNETROM over prachtige nieuwe features.”

“NetRom Software onderscheidt zich door het aanpassen van de eigen deelprocessen aan die van de opdrachtgever met behoud van de eigen kwaliteitsnormen, en dat hebben ze ook in dit geval overtuigend waargemaakt. “

ERIK HUISMAN

CHIEF TECHNOLOGY OFFICER