WhiteVision maakt boekhouden makkelijker met oplossingen voor het digitaal verwerken van inkomende documenten.

WhiteVision software maakt administratieve processen sneller, makkelijker en mooier. Wij werken aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie producten. WhiteVision schakelde TeamNETROM in om mee te denken over innovatieve oplossingen.

Wat doet WhiteVision?

Sinds 2006 levert WhiteVision boekhoudsoftware aan inmiddels bijna 800 organisaties. Nog steeds bestaat het kernproces uit het boeken, fiatteren en archiveren van inkomende facturen. Dit is inclusief het matchen van facturen aan bestellingen en ontvangst. De klant beslist met welke software hij zijn workflow ondersteunt. Dat kan specifiek voor het financiële gedeelte zijn of met een ERP-pakket. In deze markt onderscheidt WhiteVision zich. Ze hebben veel kennis hebben van de processen en integraties met ERP-pakketten. Daarnaast begeleiden ze iedere organisatie vakkundig bij het inpassen van de softwareoplossing in het bestaande IT-landschap.

Waarom TeamNETROM?

Door de sterk digitaliserende markt met up-to-date, complete en moderne oplossingen heeft WhiteVision in 2015 besloten om een development partner te zoeken. “Na wat verkenningen met verschillende aanbieders besloten we de gesprekken met TeamNETROM voort te zetten. Wat ons sterk aansprak, was dat Han in ’t Veld, Director NetRom Software, een duidelijke visie had over de samenwerking en business. Daarnaast herkenden we het streven naar kwaliteit. Een serieuze partij.”

Bij TeamNETROM is dankzij jarenlange ervaring en unieke klantcases veel kennis aanwezig over de financiële sector. We begrijpen de business en de processen snel, en kunnen direct meedenken over het ontwikkelen van innovatieve software. Daarom heeft WhiteVision voor TeamNETROM gekozen. Een flexibele schil met extra ontwikkelcapaciteit. Steeds meer bedrijven met documentmanagement oplossingen kiezen voor TeamNETROM. U ook?

FINANCIAL OVERZICHT INDUSTRIES

Nieuwe producten

WhiteVision leerde de TeamNETROM-ontwikkelaars kennen als professionals die vragen blijven stellen over functionaliteit, bedrijfsproces en architectuur, net zolang tot ze een product in zijn volledige complexiteit overzien. De bouw van de nieuwe generatie producten worden volledig aan NetRom Software uitbesteed. 7 NetRom ontwikkelaars werken nu systematisch aan nieuwe producten voor WhiteVision. “De samenwerking met NetRom Software wordt gekenmerkt door een vrijwel constante dialoog, waarin we gezamenlijk komen tot goed doordachte en goed samenhangende keuzes. Wij bepalen het wat, TeamNETROM bepaalt samen met ons het hoe én zorgt dat de software bedrijfszeker draait en blijft draaien.

"Ze ontzorgen ons, zodat wij tijd hebben voor onze klanten. TeamNETROM weet ons te raken en te inspireren met hun vragen, hun constant hoge prestatieniveau, hun ambities en niet te vergeten: hun werkplezier. Ik verwacht dat daar nog veel mooie producten uit voortkomen."

FRANK DE WIT

OPRICHTER & DIRECTEUR