Onze opdrachtgevers en hun relaties werken dagelijks naar volle tevredenheid met onze betrouwbare, gebruiksvriendelijke en innovatieve software. In onderstaande case studies vertellen opdrachtgevers hoe die samenwerking in de praktijk verloopt. Hoe wij risico's elimineren en garanties waarmaken.

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

CONPEND

Finance

Conpend zorgt voor digitale transformatie binnen Trade Finance. Door Optical Character Recognition en Machine Learning te combineren met tientallen jaren ervaring bereiken ze maximale waarde- en risicoreductie voor hun klanten. Ze vroegen TeamNETROM mee te werken aan de ontwikkeling van hun product Trade AI.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

FLORANTI

E-commerce

Floranti is een startup onderneming. Zij bedachten hét platform dat kopers en aanbieders in de bloemen- en plantensector professioneel met elkaar verbindt. Floranti vroeg TeamNETROM mee te werken aan de ontwikkeling van hun platform.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

H&S GROUP

Traffic&Mobility

De driehonderd chauffeurs van de H&S-groep transporteren vloeibare voedingsmiddelen door heel Europa. H&S maakt innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. TeamNETROM ontwikkelt een portal waar de keten transparant en efficiënt samenwerkt.

Wij ontwikkelen premium software. Voor u. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 300 IT-professionals. Dat kunnen wij omdat we ruim 20 jaar ervaring én kennis hebben opgebouwd binnen verschillende branches. Heb je een IT-vraagstuk die specifieke kennis vereist? Dan denken wij graag met u mee.

OVERZICHT INDUSTRIES

Meer weten over onze services,
contact ronald@netrom.nl
of bel +31(0)765420740.