Onze opdrachtgevers en hun relaties werken dagelijks naar volle tevredenheid met onze betrouwbare, gebruiksvriendelijke en innovatieve software. In onderstaande case studies vertellen opdrachtgevers hoe die samenwerking in de praktijk verloopt. Hoe wij risico's elimineren en garanties waarmaken.

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

H&S GROUP

Traffic&Mobility

De driehonderd chauffeurs van de H&S-groep transporteren vloeibare voedingsmiddelen door heel Europa. H&S maakt innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. TeamNETROM ontwikkelt een portal waar de keten transparant en efficiënt samenwerkt.

INFOLAND

IT

De 70 medewerkers van Infoland leveren software en specialistische diensten aan organisaties die dingen beter willen doen. De modulaire software iProva wordt integraal herontwikkeld in nauwe samenwerking met TeamNETROM.

ISAH BUSINESS SOFTWARE

IT

Isah Business Software ondersteunt wereldwijd ondernemingen in de maakindustrie door hun processen efficiënter en beter te laten verlopen. TeamNETROM zorgt voor de database-migraties.

Wij ontwikkelen premium software. Voor u. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals. Dat kunnen wij omdat we ruim 20 jaar ervaring én kennis hebben opgebouwd binnen verschillende branches. Heb je een IT-vraagstuk die specifieke kennis vereist? Dan denken wij graag met u mee.

OVERZICHT INDUSTRIES

Meer weten over onze services,
contact ronald@netrom.nl
of bel +31 (0)30 782 0111.