Delphi

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling, voor het reverse engineering van applicaties en programma’s die zijn ontwikkeld in Delphi.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Herstellen van verloren broncode met Delphi reverse engineering

Delphi is de ontwikkelomgeving van de programmeertaal Pascal, vernoemd naar de wiskundige Blaise Pascal. Hiermee worden applicaties ontwikkeld voor onder andere Windows, iOS, en Android. Met behulp van Delphi reverse engineering kan een Delphi developer ondanks dat de originele broncode niet beschikbaar is, toch de code aanpassen en updaten.

Wat doet een Delphi developer

Met Delphi kan een software ontwikkelaar applicaties ontwerpen voor meerdere besturingssystemen. Een belangrijk onderdeel van Delphi applicaties zijn de formulieren waarmee gegevens van gebruikers worden opgehaald en opgeslagen. Een Delphi developer kan ook bestanden decompileren. Door het inzetten van Delphi reverse engineering wordt broncode hersteld. Code die verloren is gegaan of door bepaalde redenen niet meer toegankelijk is, kan door een Delphi developer worden hersteld. Daarnaast is het mogelijk om applicaties naar een nieuw platform te migreren, zonder dat de code wordt versleuteld. Hierin let een Delphi developer meteen op foutieve code in de programmering.

Opdrachten voor een Delphi developer

Delphi heeft zich doorontwikkeld tot een multiplatform in de wereld van softwareontwikkeling. Applicaties gebaseerd op Delphi laden snel en zijn goed in het verwerken van veel en complexe data. De programmeertaal is prima te combineren met de meest moderne web en mobile technieken, waardoor op maat gemaakte software wordt ontwikkeld. Passend bij de klantvereisten en behoeften van de eindgebruikers. Delphi gaat al wat langer mee en is een relatief oude programmeertaal. Onze developers werken daarom alleen aan conversie of reverse engineering trajecten waarbij ze Delphi applicaties omzetten naar moderne technologieën. Delphi reverse engineering wordt ingezet voor het herstellen van broncode. Daarmee worden applicaties verbeterd en geoptimaliseerd met de technologie van nu.

Delphi developer via NetRom

Al meer dan 20 jaar ondersteunt NetRom bedrijven met innovatieve softwareontwikkeling. Met behulp van nearshoring worden technologische en sectorspecifieke expertises gericht ingezet voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Delphi developers ondersteunen bedrijven in allerlei branches bij het ontwikkelen van applicaties en Delphi reverse engineering voor het herstellen van verloren broncode. NetRom heeft een eigen academy ontwikkeld waar softwareontwikkelaars intensieve begeleiding en training ontvangen. Onze developers worden opgeleid op basis van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen het vakgebied en zullen uw organisatie op vakkundige wijze ondersteunen om uw Delphi applicatie te migreren naar een moderne technologie.

NetRom Delphi developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Software development services

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Zowel Independent Software Vendors als grote eindgebruikers. Wij ontwikkelen premium software. Voor u. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals. Bekijk onze services en technology stacks.

Bekijk onze services

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.