E-commerce & retail

E-commerce software development helpt klantervaringen optimaliseren. NetRom begrijpt de uitdagingen van de e-commerce en retail branche. In een snel veranderende markt zorgen vernieuwing of verbetering voor resultaat.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

E-commerce software development voor betere klantervaringen

Wij verzorgen innovatieve software ontwikkeling en snappen dat een goed e-commerce systeem conversies maken of breken. Onze gepersonaliseerde aanpak betekent dat bedrijven de applicaties en oplossingen ontvangen die converteren, schalen en meebewegen.

eCommerce software development in de praktijk

Maak gebruik van technologie om sales te laten groeien. Onze developers zorgen voor verbetering van de digitale infrastructuur en uitstekende systeemintegratie, met mogelijkheden als PayPal, Ogone en iDeal. Wij werken met volledig betrouwbare ontwikkel- en implementatieprocessen en leveren werkbare en innovatieve software voor B2B en B2C. Door te zorgen voor een optimale customer journey, zetten we samen de eindgebruiker centraal. We helpen bedrijven een schaalbaar, veilig platform te bouwen dat klanten door een naadloos aankoopproces leidt. De oplossingen die met eCommerce software development worden gecreëerd zijn specifiek ontworpen voor e-commerce en retail.

Software ontwikkeling voor e-commerce & retail

Ons developers adviseren bedrijven over de platform infrastructuur die ze optimaal kunnen schalen. Ruby, Python of Node zijn slechts enkele programmeertalen die we inzetten voor een innovatieve oplossing voor de e-commerce & retail branche. Klanten kunnen eenvoudig voorraadniveaus, bestellingen, verkopen en leveringen volgen. In één overzicht vinden ze alle documenten en facturen terug. We helpen bedrijven integreren met elk betalingsplatform om een intuïtieve en veilige betaalervaring te bieden. Ook na de aankoop verloopt de customer journey feilloos via het e-commerce platform. Claims en retouren, feedback en klantenservice worden allemaal afgehandeld. De mogelijkheden zijn eindeloos.

eCommerce software development via NetRom

Als bedrijven iets te verkopen hebben, moeten ze een krachtige online aanwezigheid hebben. Wij ontwikkelen mobielvriendelijke e-commerce oplossingen voor elk bedrijf, van startups tot gevestigde bedrijven. NetRom is de flexibele schil van kennis en capaciteit met 20+ jaar ervaring voor bedrijven in diverse branches, zoals e-commerce & retail. Wij bieden volledige productondersteuning en geven u de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Waarmee u de gebruikerservaring optimaliseert. Door onze kennis en ervaring over integraties met payment services, voorraadbeheer, mobiele toepassingen en Magento, kunnen wij snel schakelen in uw business case. Zowel voor B2B en B2C. Dat start met een eerste kennismaking met een van onze client executives. Na een positieve match in de aansluiting van onze propositie definiëren we de scope en start het delen van technische informatie.

Cases met e-commerce software

NetRom heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk e-commerce software. Met behulp van de meest bewezen technologieën die op de markt beschikbaar zijn, ontwerpen en ontwikkelen wij e-commerce oplossingen die zijn aangepast op de klantbehoeften. In onze cases leest u hoe we de bruikbaarheid, functionaliteit en het ontwerp maximaliseren.

Gezamenlijke uitdagingen

Het optimaliseren van klantervaringen wordt steeds belangrijker. NetRom begrijpt de uitdagingen waar uw organisatie voor staat. Bent u in een snel veranderende markt toe aan vernieuwing of verbetering?

Wij werken met volledig betrouwbare ontwikkel- en implementatieprocessen en leveren werkbare en innovatieve software voor B2B en B2C. Samen zetten we uw klant centraal.

Lees meer over onze ervaring in E-commerce

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.