Education software development

We ondersteunen startups, onderwijsinstellingen en bedrijven bij het ontwerpen van software op basis van de nieuwste technologieën. Of het nu om een complex online leerplatform gaat of een eenvoudige e-learning oplossing, we dragen samen met onze klanten bij aan het toegankelijk en interactief maken van het leerproces.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Education software development voor een effectieve leer- en onderwijservaring

Education software development zorgt voor innovaties in het onderwijsproces. NetRom biedt hoogstaande technologische expertise en diepgaande kennis binnen education en e-learning.

Education software development in de praktijk

Met onze software helpen we onze klanten de kracht van digitaal leren gebruiken en educatieve uitdagingen aanpakken. De ontwikkeling van educatieve software leidt tot veel unieke oplossingen, gericht op de klantvereisten en behoeften van de eindgebruiker. Onze oplossingen werken veilig en voldoen aan alle normen en specificaties voor interoperabiliteit van content. Natuurlijk is de oplossing beschikbaar op verschillende apparaten en digitale platforms, zodat de content altijd en overal te gebruiken is. De markt van mobile en web e-learning software bevindt zich op een hoogtepunt en zal naar verwachting in de nabije toekomst groeien. Door nu aan de slag te gaan met education software development, kunnen bedrijven groeien en besparen op kosten voor traditionele leermethoden.

Software ontwikkeling voor het onderwijs

Onze uitgebreide ervaring in het bouwen van verschillende software oplossingen voor het onderwijs, geven gerelateerde diensten een boost met up-to-date functies. Deze functies worden op maat gemaakt en toegevoegd, zodat er een unieke oplossing ontstaat passend bij de bedrijfsdoelstellingen. Onderwijsinstellingen kunnen nieuwe leermogelijkheden genereren en studenten inspireren met online, digitale omgevingen. Met education software development kunnen bedrijven de impact van leren volgen op basis van kritieke KPI's zoals betrokkenheid, retentie en vaardigheden. Trainingsdoelen vergelijken met de bedrijfsprestatie, leeractiviteiten schalen interne en externe leeractiviteiten organiseren voor meerdere doelgroepen. Alles start met het inventariseren van de wensen en doelstellingen.

Education software development via NetRom

We verdiepen ons in de ideeën van onze klanten, ISV’s en corporate eindgebruikers, en zetten ze om in een kosteneffectief plan, analyseren, ontwerpen, implementeren en testen. Onze specialistische developers zorgen ervoor dat de oplossing soepel werkt, onderhouden en indien nodig wordt verbeterd. NetRom is de flexibele schil van kennis en capaciteit met 20+ jaar ervaring voor bedrijven in diverse branches zoals het onderwijs. Wij bieden volledige productondersteuning en geven u de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Waarmee u de gebruikerservaring optimaliseert. Door onze kennis, ervaring en capaciteit garanderen wij premium software voor iedere branche. Dat start met een eerste kennismaking met een van onze client executives. Na een positieve match in de aansluiting van onze propositie definiëren we een eerste scope en start het uitwisselen van technische informatie.

Cases met education software development

NetRom heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software: van e-learning web- en mobile tools tot kennisplatforms en alles daartussenin. In onze cases leest u hoe applicaties de onderwijsbranche helpen om de kracht van technologie in hun voordeel te ontdekken en toe te passen.

Focus op lange termijn relaties met medewerkers en klanten

Al meer dan 20 jaar hoogwaardige dienstverlening aan independent software vendors en corporate eindgebruikers. NetRom werkt met meer dan 420 medewerkers vanuit de vestigingen in Utrecht, Arnhem en Craiova. Onze getalenteerde medewerkers staan borg voor hoge klant tevredenheid en succesvolle lange termijn relaties. Structureel zorgen wij voor proces optimalisering op bijna ieder gebied. Mét als grootste focus op de steeds verdere uitbouw van onze knowledge base.

Lees meer over NetRom

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.