Embedded software development

NetRom ontwikkelt innovatieve software voor partners, en zorgt voor het onderhouden ervan. Wij ondersteunen bedrijven met ontwikkelcapaciteit op basis van sectorspecifieke kennis.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Embedded software development voor slimme embedded systemen

Embedded software wordt specifiek geschreven om machines te besturen. De software maakt onderdeel uit van een elektronisch, embedded systeem. Embedded software development is het proces van het besturen van verschillende apparaten en machines met behulp van software engineering.

Waarom Embedded software development

Embedded software development verschilt van traditionele software ontwikkeling omdat er extra aandacht uitgaat naar externe factoren zoals omgevingsfactoren die de prestaties kunnen beïnvloeden. Onze developers richten zich op het verbeteren van het software development and maintenance proces voor embedded systemen. Met behulp van embedded software development worden applicaties en business toepassingen gebruiksvriendelijker, duurzamer en slimmer. De ontwikkeling van prototypes of aanpassingen aan bestaande producten. Wij bieden outsourcing van embedded software development services, gebaseerd op de klantvereisten en behoeften van de eindgebruikers.

Voordelen Embedded software development

De lifecycle van Embedded software development bestaat uit drie componenten: de ontwikkeling inclusief testing, aanpassing en doorontwikkeling van producten en onderhoud. Wij bieden de volledige services aan rondom embedded software.
- Onze developers ontwikkelen embedded software op basis van een haalbaarheidsstudie, architectuur, softwareontwikkeling voor embedded systemen en releasebeheer. Testen en verificatie zijn hierin belangrijke onderdelen.
- Naast de volledig nieuwe ontwikkeling hebben wij de expertise om aanpassingen en doorontwikkeling aan te pakken als embedded software service, inclusief herontwikkeling en re-engineering van de software.
- Na de release is onderhoud een belangrijk punt voor verbeteringen in de lifecycle, het oplossen van eventuele bugs en functieverbeteringen.

Embedded software development via NetRom

Wij gebruiken moderne, goed onderhouden platforms voor embedded software development voor zowel toekomstbestendige software die we kunnen doorontwikkelen om de kosten en risico's van ontwikkelingsprojecten onder controle te houden. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis over nearshore softwareontwikkeling.

Cases met Embedded software development

NetRom heeft al veel organisaties geholpen met embedded software development: het programmeren van software voor embedded systemen. In onze cases leest u hoe u profiteert van onze embedded product lifecycle services.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.