Maatwerk fleet management software

NetRom ontwikkelt innovatieve software en fungeert als een flexibele schil van kennis en capaciteit met 20+ jaar ervaring voor onder andere de transportsector.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Maatwerk fleet management software voor wagenparkbeheer

Maatwerk fleet management software helpt bedrijven in de transportsector met het verbeteren van werkpro­cessen en algemene groei. Data vanuit het wagenpark wordt realtime doorgegeven aan de applicatie, voor analyse en beslissingsondersteunende acties.

Waarom fleet management software

Fleet management software staat voor alle softwarematige applicaties die bedrijven toepassen om hun transportvloot of wagenpark te beheren. Op basis van de klantvereisten kan dit één softwaresysteem zijn, maar het kunnen ook losse applicaties zijn. Deze kunnen worden gekoppeld om de verschillende deelprocessen van fleet management te ondersteunen. Bespoke fleet management software is gebaseerd op maatwerk. Daarmee is het mogelijk om bijvoorbeeld de tijd- en kilometerregistratie en de locatie van elk van de voertuigen chrono­lo­gisch en realtime te ontvangen. Maar ook onderhoud en reparatie, licentiebeheer, afhandeling van schade, tracking & tracing, rijstijlbeheersing en brandstof management zijn te volgen. Met deze data kunnen bedrijven gerichte acties uitvoeren en analyses maken.

Voordelen maatwerk fleet management software

Met maatwerk fleet management software kunnen transportbedrijven betere beslissingen nemen. De voertuig gerelateerde data die door een GPS-verbinding tot stand komt, zoals snelheid, brandstofverbruik en rusttijden, worden op één plek verzameld en gemonitord. Deze informatie maakt het mogelijk om een betere planning te maken en sneller in te spelen op actuele situaties. Enkele voorbeelden van maatwerk fleet management software zijn:

- Creëren van een veiligere werkomgeving
- Reduceren van brandstofverbruik en onderhoudskosten
- Verbeterde rapportages op basis van realtime data
- Hogere klanttevredenheid door inzicht

Trends voor aanpassingen van fleet management maatwerk software is kostenbeheersing, optimaliseren van routes en het koppelen van fleet software en transportorder systemen.

Fleet management software via NetRom

Maatwerk fleet management software helpt bedrijven hun wagenpark effectiever te beheren, de omzet te verhogen en klanttevredenheid te verbeteren. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner voor bedrijven in allerlei industrieën, zoals de transportsector. NetRom heeft kennis en ervaring in Parking, Transport management systeem, GIS (Geografisch informatiesysteem) Telematica, Track and Trace en ANPR (auto. kentekenplaatherkenning). Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring en eigen getrainde developers hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling.

Cases met fleet management software

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij het ontwerpen en implementeren van maatwerk fleet management software, die bedrijven helpt met het veilig en efficiënt laten verlopen van logistieke bedrijfsprocessen.

Focus op lange termijn relaties met medewerkers en klanten

Al meer dan 20 jaar hoogwaardige dienstverlening aan independent software vendors en corporate eindgebruikers. TeamNETROM werkt met meer dan 420 medewerkers vanuit de vestigingen in Utrecht, Arnhem en Craiova. Onze getalenteerde en ervaren medewerkers staan borg voor hoge klant tevredenheid en succesvolle lange termijn relaties. Structureel zorgen wij voor proces optimalisering op bijna ieder gebied. Mét als grootste focus op de steeds verdere uitbouw van onze knowledge base. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Lees meer over NetRom

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.