Healthcare software development

NetRom levert technologische oplossingen en diensten voor zorgorganisaties, met borging van foutloze prestaties, bruikbaarheid en veiligheid. Dit leidt tot een soepele werking en een positieve gebruikerservaring voor zowel zorgverleners als hun patiënten, partners en leveranciers.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Healthcare software development voor innovatieve oplossingen

Healthcare software development moet voldoen aan de strengste eisen. We hebben aantoonbare IT-ervaring en zijn daardoor bekend met termen als NEN 7510, PGO, HL7, FHIR en ZIS/EPD. Met healthcare software development helpen wij bij het bouwen van digitale producten die voldoen aan de behoeften van bedrijven en patiënten.

Healthcare software development in de praktijk

Software in de gezondheidszorg moet voldoen aan de strengste eisen qua beveiliging, betrouwbaarheid, snelheid en functionaliteit. Wij kennen de branche en spreken de taal van zorgverleners. Dit vertalen we naar software waar bedrijven op kunnen vertrouwen. Testen is een zeer belangrijk aspect binnen healthcare. Daarom hebben wij een eigen testafdeling die garandeert dat alle software uitgebreid en grondig wordt gecontroleerd. We zijn trots op de groep uiteenlopende zorg- en onderzoeksinstellingen die de veelzijdigheid en de kwaliteit van onze diensten en processen erkent. Met meer dan 20 jaar in de ontwikkeling van apps voor de gezondheidszorg, weten we hoe we technologische doorbraken moeten combineren om oplossingen te creëren voor geavanceerde medische diagnostiek en behandeling.

Software ontwikkeling voor de gezondheidszorg

Met healthcare software development helpen wij bij het bouwen van digitale producten die voldoen aan de behoeften van bedrijven en patiënten. Voor elk platform. Zo ontwerpen onze developers webgebaseerde apps, veilig en compatibel. Om dat te garanderen, versleutelen we gevoelige informatie, configureren we toegangsrechten en meer. Voor mobile ontwerpen we vative healthcare apps voor iOS en Android of platformonafhankelijke mobile oplossingen. Bijvoorbeeld voor eenvoudigere en snellere communicatie tussen arts en patiënt, herinneringen voor medicijnrecepten en snelle medische hulp via noodoproepen. De functionaliteiten worden afgestemd op de klantvereisten en behoeften van de eindgebruiker.

Healthcare software development via NetRom

Healthcare software development helpt zorgverleners de kosten te verlagen en de patiëntenzorg te verbeteren. Dergelijke software kan gericht zijn op klinieken, ziekenhuizen en laboratoria. Wij werken samen met bedrijven die ontwikkelcapaciteit nodig hebben op basis van sectorspecifieke kennis. NetRom is de flexibele schil van kennis en capaciteit met 20+ jaar ervaring voor bedrijven in diverse branches, zoals de gezondheidszorg. Wij bieden volledige productondersteuning en geven u de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Waarmee u de gebruikerservaring optimaliseert. Door onze kennis, ervaring en capaciteit garanderen wij premium software voor iedere branche. Testen is hierin een belangrijk onderdeel. Een dedicated test engineer of test team zorgt voor kwaliteitsbeleid in het softwareproces. NetRom beschikt over een QA afdeling van 70 test engineers, waarvan de meerderheid ISTQB gecertificeerd is.

Cases met healthcare software

Eerste hulp bij softwareontwikkeling: NetRom heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk healthcare software die inzichten biedt en helpt om betere zorg te verlenen en bedrijfsprocessen en financiële resultaten van bedrijven te verbeteren. In onze cases leest u hoe onze brede portfolio van diensten, oplossingen en technologieën u in staat stelt om innovatie te stimuleren.

Eerste hulp bij softwareontwikkeling

Testen is een zeer belangrijk aspect binnen healthcare. Daarom hebben wij een eigen testafdeling die garanderen dat alle software uitgebreid en grondig wordt gecontroleerd. NetRom heeft aantoonbaar ervaring in de gezondheidszorg. We zijn dan ook trots op de groep uiteenlopende zorg- en onderzoeksinstellingen die de veelzijdigheid en de kwaliteit van onze diensten en processen erkent.

Lees meer over onze ervaring binnen healthcare

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.