Nearshoring met NetRom Software
  • 21 jaar best practices in nearshore software development
  • Technologische en sectorspecifieke expertise op maat
  • Een partner die verantwoordelijkheid neemt
  • Garanties op budget, planning en kwaliteit

Wij zijn 300+ universitair geschoolde systeemarchitecten, analisten en programmeurs. Onze aandeelhouders zijn Nederlands en het management is Nederlands-Roemeens. Sinds 1998 ontwikkelen wij bedrijfskritische applicaties voor Independent Software Vendors en steeds meer beursgenoteerde ondernemingen wereldwijd.

Het resultaat? Een knowledge base van uitzonderlijke omvang, gevuld met technologische en sectorspecifieke expertise die we gericht inzetten voor uw project. Hoe groot of klein uw project ook is, u beschikt altijd over de expertise en ervaring van 300+ specialisten in vrijwel iedere vertical. Wij werken graag op basis van resultaatverplichting. Wilt u weten wat nearshoring u kan opleveren? Neem contact op!
Vul uw gegevens in en wij nemen contact op
Uw aanvraag is geheel vrijblijvend. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Maak kennis met een nearshore software development partner die verantwoordelijkheid neemt.
Laat u bellen en plan een afspraak met een van onze accountmanagers.
 
Sandra Coster
Accountmanager
 
Anneke van der Putten
Accountmanager
Wij nemen onze verantwoordelijkheid
Succes in software outsourcing vereist een partner die meer biedt dan technologische expertise van het hoogste niveau. Minstens zo belangrijk zijn schaalgrootte en sectorspecifieke kennis van de business logica. Wij doen niet aan remote staffing. Door onze expertise en ervaring begrijpen we goed wat een opdrachtgever nodig heeft. Wij volgen geen instructies op, maar denken kritisch en proactief mee. We nemen onze verantwoordelijkheid en bieden duidelijke regie. Resultaatverplichting en garanties op budget, planning en kwaliteit zijn de logische consequenties.
U beschikt over 21 jaar best practices
Wij werken al 21 jaar aan het optimaliseren van het nearhore software-ontwikkelproces. Dat heeft geleid tot een knowledge base van uitzonderlijke omvang en de hoogste standaard in dienstverlening. Ieder project is een maatwerkoplossing waarin we 21 jaar best practices exact matchen met de omstandigheden van uw project en de behoefte aan informatie en sturing van uw organisatie. Onze 300+ ontwikkelaars stemmen hun expertise trefzeker en direct toepasbaar af op ieder nieuw project.
Een opdrachtgever over nearshoring met NetRom Software:
Ze luisteren goed, schakelen snel en houden vol tot we echt tevreden zijn.
Jan Rimmelzwaan (Service manager IT Application Services)
NetRom Software in 3 minuten
Flexibele capaciteit en procesexpertise
U kunt uw ontwikkelcapaciteit altijd snel en zonder rompslomp op- of afschalen. U beschikt over de expertise van 300+ ontwikkelaars, gebaseerd op 21 jaar best practices. Uw nearshore ontwikkelteam wordt op basis van resultaatverplichting aangestuurd door een projectmanager: een technologisch zwaargewicht die de regie in handen neemt, uw businesslogica begrijpt en risico’s uitsluit. Door het samenbrengen van de ervaring van 300+ ontwikkelaars en het delen van expertise kunnen wij bijna iedere opdracht aan.

NetRom Software.
Continuous commitment.

Neem contact op