E-commerce

Het optimaliseren van klantervaringen wordt steeds belangrijker. TeamNETROM begrijpt de uitdagingen waar uw organisatie voor staat. Bent u in een snel veranderende markt toe aan vernieuwing of verbetering? Kies dan voor TeamNETROM, uw partner in innovatieve softwareontwikkeling.

Gezamelijke uitdagingen

TeamNETROM zorgt voor verbetering van de digitale infrastructuur en uitstekende systeemintegratie, met mogelijkheden als PayPal, Ogone en iDeal. Wij werken met volledig betrouwbare ontwikkel- en implementatieprocessen en leveren werkbare en innovatieve software voor B2B en B2C. Samen zetten we uw klant centraal.

“Al vrij snel hebben we tegen TeamNETROM gezegd: jullie hebben de kennis en ervaring op deze specifieke terreinen, dus denk ook mee hoe we onze specificaties beter kunnen aanleveren. Die benadering heeft ertoe geleid dat we nu gelijkwaardige en strategische partners zijn. Onze klanten kiezen voor premium reizen. Wij voor premium software."

JOHN NIESING

BURO SCANBRIT | IT MANAGER

BURO SCANBRIT

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

BURO SCANBRIT

TECHNISCH ARTIKEL: CAKE BUILD SYSTEM

Cake (C# Make) is een automation-tool die gebruikmaakt van C# -taal voor het maken van taken. In dit artikel gaan we in op het doel van continuous integration met Cake. Wat zijn de voordelen van automatisering en welke stappen zijn er voor nodig?

LEES MEER OVER CAKE

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 420+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.