Finance

De financiële wereld verandert en groeit met grote snelheid. Om aan te sluiten op de nieuwste ontwikkelingen, is innovatieve software nodig. TeamNETROM heeft sinds 1999 onafgebroken gebouwd aan haar excellente kennisbank in de operationele ondersteuning van uiteenlopende financiële dienstverleners.

Waar voor uw geld

Onze diepgaande en uitgebreide expertise omvat processen en microprocessen in een lange reeks domeinen, waaronder verzekeringen, creditmanagement, risk based auditing en factoring. TeamNETROM garandeert continuïteit, capaciteit en oplossingen met mogelijkheden tot integratie met bijvoorbeeld Exact, Microsoft Dynamics en Sales Force. Daarom kiezen steeds meer FinTech-bedrijven, waaronder gerenommeerde corporate banken, voor TeamNETROM.

“TeamNETROM heeft ons vanaf het begin verrast met hun kennis van de FinTech branche. Ze begrijpen de processen en denken mee bij de ontwikkeling van de gewenste software.”

MARC SMITH

CONPEND | FOUDER, MANAGING DIRECTOR

CONPEND

Conpend zorgt voor digitale transformatie binnen Trade Finance. Door Optical Character Recognition en Machine Learning te combineren met tientallen jaren ervaring bereiken ze maximale waarde- en risicoreductie voor hun klanten. Ze vroegen TeamNETROM mee te werken aan de ontwikkeling van hun product Trade AI.

LEES DE CASE STUDY

Whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners

Hoe bereik je dat? Een praktische gids met boordevol tips. Goede product owners zijn schaars. Product owners weten bovendien als geen ander hoe ze erachter komen wat er wordt gevraagd vanuit de business, en zetten stapsgewijs een visie om in realiteit. Daarom moeten ze gemotiveerd, effectief en enthousiast hun werk kunnen doen.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 350+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.