Healthcare

Software in de gezondheidszorg moet voldoen aan de strengste eisen qua beveiliging, betrouwbaarheid, snelheid en functionaliteit. Wij kennen de branche en spreken de taal van zorgverleners. Dit vertalen we naar software waar u op kunt vertrouwen.

Eerste hulp bij softwareontwikkeling

Testen is een zeer belangrijk aspect binnen healthcare. Daarom hebben wij een eigen testafdeling die garanderen dat alle software uitgebreid en grondig wordt gecontroleerd. TeamNETROM heeft aantoonbaar ervaring in de gezondheidszorg, waardoor termen als NEN 7510, PGO, HL7, FHIR en ZIS/EPD bekend terrein zijn. We zijn dan ook trots op de groep uiteenlopende zorg- en onderzoeksinstellingen die de veelzijdigheid en de kwaliteit van onze diensten en processen erkent.

“Mede omdat we ontwikkelaars van TeamNETROM met specialistische kennis van de laatste technologieën inzetten, kunnen we een verschil maken. En mede daardoor kunnen we nu ook aandacht besteden aan groei in het buitenland.”

IT DIRECTOR

MI CONSULTANCY

ULTIMO

Ultimo ondersteunt ruim 1.500 klantorganisaties in ondersteunende processen: Maintenance, Health, Fleet, Infra Asset, IT Service en Facility Management. TeamNETROM werkt mee aan de herontwikkeling van het gelijknamige product.

ULTIMO

CODE GOLF 2019

Het creëren van een uitdagende en inspirerende werkomgeving behoort tot onze belangrijkste opgave binnen TeamNETROM. Optimaal functioneerde medewerkers staan gelijk aan tevreden klanten. In Roemenië worden bijna wekelijks trainingen, evenementen of sessies gehouden waar deze doelstelling centraal staat.

CODE GOLF 2019

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 350+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.