Healthcare

Software in de gezondheidszorg moet voldoen aan de strengste eisen qua beveiliging, betrouwbaarheid, snelheid en functionaliteit. Wij kennen de branche en spreken de taal van zorgverleners. Dit vertalen we naar software waar u op kunt vertrouwen.

Eerste hulp bij softwareontwikkeling

Testen is een zeer belangrijk aspect binnen healthcare. Daarom hebben wij een eigen testafdeling die garanderen dat alle software uitgebreid en grondig wordt gecontroleerd. TeamNETROM heeft aantoonbaar ervaring in de gezondheidszorg, waardoor termen als NEN 7510, PGO, HL7, FHIR en ZIS/EPD bekend terrein zijn. We zijn dan ook trots op de groep uiteenlopende zorg- en onderzoeksinstellingen die de veelzijdigheid en de kwaliteit van onze diensten en processen erkent.

“Mede omdat we ontwikkelaars van TeamNETROM met specialistische kennis van de laatste technologieën inzetten, kunnen we een verschil maken. En mede daardoor kunnen we nu ook aandacht besteden aan groei in het buitenland.”

IT DIRECTOR

MI CONSULTANCY

ULTIMO

Ultimo ondersteunt ruim 1.500 klantorganisaties in ondersteunende processen: Maintenance, Health, Fleet, Infra Asset, IT Service en Facility Management. TeamNETROM werkt mee aan de herontwikkeling van het gelijknamige product.

ULTIMO

Whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners

Hoe bereik je dat? Een praktische gids met boordevol tips. Goede product owners zijn schaars. Product owners weten bovendien als geen ander hoe ze erachter komen wat er wordt gevraagd vanuit de business, en zetten stapsgewijs een visie om in realiteit. Daarom moeten ze gemotiveerd, effectief en enthousiast hun werk kunnen doen.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 420+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.