Human Resources

HR-software moet voldoen aan de strengste eisen qua betrouwbaarheid en functionaliteit. TeamNETROM versterkt uw organisatie met innovatieve en professionele softwareoplossingen op het gebied van personeelsmanagement.

HR zit in ons DNA

Diverse klanten hebben gekozen voor TeamNETROM vanwege de brede branchekennis. Van uitzendbureaus tot HRM-softwareleveranciers; zij selecteren TeamNETROM voor excellente softwareontwikkeling. Wij hebben bijvoorbeeld kennis van Payroll software, AT(P)S en LMS. Daardoor schakelen we snel in iedere business case.

"De belangrijkste toegevoegde waarde van NETROM is de omvang van de organisatie. Ze hebben zoveel kennis in huis. Complexe zaken bespreken ze intern waardoor ze met goede innovatieve oplossingen komen."

ROGIER TAYLOR

GROWPROMOTER | MANAGING DIRECTOR

GROWPROMOTER

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

GROWPROMOTER

Whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners

Hoe bereik je dat? Een praktische gids met boordevol tips. Goede product owners zijn schaars. Product owners weten bovendien als geen ander hoe ze erachter komen wat er wordt gevraagd vanuit de business, en zetten stapsgewijs een visie om in realiteit. Daarom moeten ze gemotiveerd, effectief en enthousiast hun werk kunnen doen.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 420+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.