Human Resources

HR-software moet voldoen aan de strengste eisen qua betrouwbaarheid en functionaliteit. TeamNETROM versterkt uw organisatie met innovatieve en professionele softwareoplossingen op het gebied van personeelsmanagement.

HR zit in ons DNA

Diverse klanten hebben gekozen voor TeamNETROM vanwege de brede branchekennis. Van uitzendbureaus tot HRM-softwareleveranciers; zij selecteren TeamNETROM voor excellente softwareontwikkeling. Wij hebben bijvoorbeeld kennis van Payroll software, AT(P)S en LMS. Daardoor schakelen we snel in iedere business case.

"De belangrijkste toegevoegde waarde van NETROM is de omvang van de organisatie. Ze hebben zoveel kennis in huis. Complexe zaken bespreken ze intern waardoor ze met goede innovatieve oplossingen komen."

ROGIER TAYLOR

GROWPROMOTER | MANAGING DIRECTOR

GROWPROMOTER

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

GROWPROMOTER

CODE GOLF 2019

Het creƫren van een uitdagende en inspirerende werkomgeving behoort tot onze belangrijkste opgave binnen TeamNETROM. Optimaal functioneerde medewerkers staan gelijk aan tevreden klanten. In Roemeniƫ worden bijna wekelijks trainingen, evenementen of sessies gehouden waar deze doelstelling centraal staat.

CODE GOLF 2019

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 350+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.