Information Technology

Informatietechnologie is de machinekamer van ieder modern bedrijf. Geen enkele andere sector groeit wereldwijd zo snel of onstuimig als IT. Door onze veelzijdige dienstverlening en diepgaande technologische kennis kiezen veel onafhankelijke softwareleveranciers voor TeamNETROM.

Toekomstbestendige partner

Dagelijks werken meer dan 420+ developers aan IT-oplossingen in elke programmeertaal. Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om snel en eenvoudig de wisselende behoefte aan ontwikkelcapaciteit en -expertise binnen uw bedrijf op te vangen. We zijn een flexibele kennisschil om uw organisatie en realiseren dagelijks oplossingen met Machine Learning en Internet of Things (IoT).

“TeamNETROM communiceert duidelijk en gestructureerd. We leveren elkaar wat we nodig hebben op basis van heldere afspraken. De samenwerking versnelt onze innovaties.”

WIM VAN LEMMEN

ISAH BUSINESS SOFTWARE | CEO

WHITEVISION

Whitevision software maakt administratieve processen sneller, makkelijker en mooier. WhiteVision schakelde TeamNETROM in om mee te denken over innovatieve oplossingen.

WHITEVISION

POST CRAIOVA: 20-JARIG JUBILEUM

Dit jaar vieren we het 20-jarige NETROM jubileum en dit gaan we groots vieren tijdens onze relatiedag in oktober. Ik kan het niet laten om even terug te kijken op de afgelopen jaren…

LEES MEER OVER ONS 20-JARIG JUBILEUM

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 420+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.