Insurance

Ontwikkelt u software voor de verzekeringsbranche of bent u een verzekeraar? Door de combinatie van uitgebreide kennis van de verzekeringsbranche en onze innovatieve aanpak bouwen we aan een solide samenwerking met onze klanten. De integriteit en de gewenste stabiliteit zijn veilig bij TeamNETROM.

Verzekerd van goede software

Wij hebben een uitgebreide knowledge base in de verzekeringsbranche en spreken uw taal. Onze aanpak is gericht op duidelijkheid, efficiëntie en transparantie. TeamNETROM weet om te gaan met de protocollen en kan daarom snel voor u aan de slag.

“Wij hebben meer tijd om ons te verdiepen in de volgende innovaties. Ik ervaar de samenwerking niet als die van klant en leverancier, maar als een partnership voor de langere termijn."

IT AFDELING

TAF VERZEKERINGEN

ISAH BUSINESS SOFTWARE

Isah Business Software ondersteunt wereldwijd ondernemingen in de maakindustrie door hun processen efficiënter en beter te laten verlopen. TeamNETROM zorgt voor de database-migraties.

ISAH

GIARTE PERFORMANCE BENCHMARK 2019

We scoren hoge cijfers in de jaarlijkse Outsourcing Performance benchmark van Giarte. Het beste scoort NETROM op bekwaamheid met 90 van de 100 punten, domeinscore van 8,4 op Application Management en 93% zou NETROM aanbevelen.

LEES HIER HET PERSBERICHT

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 420+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.