Service Providers

De nieuwste technologische toepassingen zijn nodig zijn om uw concurrenten voor te blijven. TeamNETROM levert extra ontwikkelexpertise en kan uw fluctuerende behoefte aan ontwikkelcapaciteit en -expertise opvangen.

DIEPGAANDE KENNIS

TeamNETROM heeft ruime ervaring met diverse softwareprocessen bij verschillende serviceproviders. Wij beschikken over diepgaande kennis van oplossingen zoals Advanced Push System, Lines of Business, Managed Service Provider en SIP Management. Wij kennen uw branche door en door en bieden intelligente en snelle service.

“TeamNETROM levert niet alleen technologische expertise. Net zo belangrijk is dat ze complexe processen snel kunnen doorgronden. Door TeamNETROM kan Ziggo Zakelijk snel inspelen op nieuwe wensen van de markt.”

IT Director

ZIGGO

ZIGGO

Ziggo Zakelijk levert naast tv en internet ook VoIP, mobiele telefonie en vele andere zakelijke diensten. De samenwerking met honderden integratiepartners wordt ondersteund met uitgebreide online functionaliteiten. TeamNETROM helpt mee bij de ontwikkeling.

ZIGGO

GIARTE PERFORMANCE BENCHMARK 2019

We scoren hoge cijfers in de jaarlijkse Outsourcing Performance benchmark van Giarte. Het beste scoort NETROM op bekwaamheid met 90 van de 100 punten, domeinscore van 8,4 op Application Management en 93% zou NETROM aanbevelen.

LEES HIER HET PERSBERICHT

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 420+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.