Traffic & Mobility

Mobility-as-a-service is een belangrijke ontwikkeling. Dit vraagt om toepassing van de nieuwste technologie en kennis in software die wij u kunnen leveren. Multimodale mobiliteit wordt steeds toegankelijker en vereist naadloze integratie met bestaande opties. Hoe u dat aanpakt? Met TeamNETROM.

Dat vereist snelheid en kwaliteit

U werkt onder hoge druk aan het verbeteren van kwaliteit en efficiency, waarbij een combinatie van precisie en snelheid vereist is. Onze softwareoplossingen dragen bij aan het optimaliseren van uw processen. Van fleet management en ordermanagement tot versnelling van de supplychain en een excellente klantbeleving.

“De ontwikkelaars van NetRom Software zijn proactief, leren snel, denken goed mee en leveren vakwerk. Daarnaast ontzorgen ze ons met een duidelijk, glashelder proces, goede tools voor project- en incidentmanagement en een eigen aanspreekpunt.”

FEIKE MOLEMA

H&S LOGISTIC SERVICES | MANAGING DIRECTOR

H&S GROUP

De driehonderd chauffeurs van de H&S-groep transporteren vloeibare voedingsmiddelen door heel Europa. H&S maakt innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. TeamNETROM ontwikkelt een portal waar de keten transparant en efficiënt samenwerkt.

H&S GROUP

TECHNISCH ARTIKEL: CAKE BUILD SYSTEM

Cake (C# Make) is een automation-tool die gebruikmaakt van C# -taal voor het maken van taken. In dit artikel gaan we in op het doel van continuous integration met Cake. Wat zijn de voordelen van automatisering en welke stappen zijn er voor nodig?

LEES MEER OVER CAKE

Industries

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak uw bedrijf actief is, TeamNETROM staat voor u klaar. Onze kennis, ervaring en 420+ developers garanderen innovatieve premium software met onderhoudbaarheid van de code.