Internet of Things (IoT)

IoT kan gezien worden als een netwerk van objecten die informatie meet, verzameld en deelt. Over hun gebruik en de omgeving. Het internet verbindt alles aan elkaar. Voor organisaties is de inzet van een IoT developer een manier om objecten te betrekken bij bedrijfsapplicaties, waardoor ze veel waardevolle data ontvangen.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Internet of Things voor het creëren van nieuwe business mogelijkheden

De IoT developer bij NetRom is deskundig en getraind om IoT toepassingen te ontwerpen voor nieuwe business mogelijkheden.

Waarom Internet of Things voor uw bedrijf

IoT maakt gebruik van sensoren die data meten en naar de cloud sturen. Door het verwerken en analyseren van deze informatie krijgen bedrijven teruggekoppeld hoe hun producten worden gebruikt. De relatie en interactie met de gebruiker groeit door de personalisatie mogelijkheden en persoonlijke service. Informatie over hoe en wanneer aangeschafte producten worden gebruikt en of aankopen naar behoren functioneren, zijn bijvoorbeeld realtime in uw CRM-platform te vinden. De IoT developer adviseert over de mogelijkheden, die eindeloos zijn. Bedrijven die veel data verwerken, en weten wat ze met die data willen doen, gebruiken Internet of Things toepassingen voor gerichte acties en zakelijke beslissingen.

Voordelen gebruik Internet of Things

Het belangrijkste voordeel is dat bedrijven benodigde klantgegevens realtime kunnen verzamelen en analyseren. Ze kunnen met IoT systemen en processen verbeteren en big data omzetten naar informatie. De IoT developer gebruikt de technologie om op maat gemaakte IoT oplossingen te ontwerpen, afgestemd op de klantvereisten. Andere voordelen van Internet of Things voor bedrijven zijn: - Verbeterde productiviteit dankzij automatisering van processen
- Efficiëntere productie door realtime diagnose
- Betere klantervaring en klantenservice door proactief handelen
- Beter onderbouwde strategische besluitvorming

De voordelen zijn zowel toepasbaar op interne processen als externe processen en klantrelatie. Intern kunnen IoT toepassingen zorgen voor minder afval door slimmer voorraadbeheer, minder tijdverspilling vanwege defecte apparatuur en kostenbesparingen en milieuvoordelen door lager energieverbruik in kantoren.

IoT developer via NetRom

Met duidelijk onderbouwde keuzes in technologieën, platformen en software oplossingen zorgt de IoT developer voor de juiste bouwstenen die de projecten bij onze klanten succesvol maken. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring en eigen getrainde IoT developers hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling.

Cases met Internet of Things toepassingen

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij het ontwerpen en implementeren van Internet of Things toepassingen, waarmee zij nieuwe business mogelijkheden en oplossingen kunnen creëren.

Technology Experience

Hebben wij een technologische match? Voor vrijwel alle besturingssystemen, ontwikkelmethode of programmeertaal hebben wij de kennis in huis! Bekijk onze lijst met technology stacks!

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals.

Bekijk de lijst

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.