Java

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling. Met Java programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Maak kennis met Java als platformonafhankelijke programmeertaal

Java developer werkt met een programmeertaal waarmee software wordt ontwikkeld voor meerdere platforms. Zo hoeft een Java developer maar één keer een code te schrijven die vervolgens op meerdere besturingssystemen wordt toegepast. Veel websites en mobiele applicaties draaien daarom op Java.

Wat doet een Java developer

De taken van een Java developer variëren van het ontwerpen en implementeren van Java toepassingen voor websites, applicaties en bijvoorbeeld ook games. Daarnaast houden softwareontwikkelaars met een specialisatie in Java zich bezig met het onderhouden, testen en verbeteren van bestaande Java toepassingen. Ze vertalen de klantvereisten, met daarin meegenomen het doel en de werking van het eindproduct, naar een op maat gemaakte Java oplossing. Vaak wordt er in een team gewerkt met meerdere software ontwikkelaars en designers. Een Java developer richt zich op de programmatuur van websystemen in deze specifieke programmeertaal en is daarmee medeverantwoordelijk voor de correcte werking van het eindproduct. Java is inzetbaar voor complexe projecten en kleine toepassingen.

Opdrachten voor een Java developer

Webpagina’s worden uitgebreid met behulp van zogenoemde Java applets. Dit zijn kleine programma’s die gebaseerd zijn op de Java programmeertaal. Veel websites, games en applicaties draaien op Java. Een Java developer is van het begin tot eind betrokken bij het ontwikkelproces van Java oplossingen. Niet alleen het bouwen en de implementatie ligt in hun handen, ook wordt de toepassing getest en verbeterd op basis van huidige ontwikkelingen en mogelijkheden van Java. Het is aan de Java developer de taak om deze programmeertaal op de juiste manier toe te passen, passend bij de klantvereisten en doelstellingen van het eindproduct. Tal van branches profiteren van de voordelen van Java.

Java developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Java developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en testen van het systeem en de uiteindelijke implementatie van het product, inclusief testen en optimaliseren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Java development teams die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Java developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Java developers van toegevoegde waarde kan zijn

Technology Experience

Hebben wij een technologische match? Voor vrijwel alle besturingssystemen, ontwikkelmethode of programmeertaal hebben wij de kennis in huis! Bekijk onze lijst met technology stacks!

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals.

Bekijk de lijst

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.