Kubernetes

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Kubernetes programming en developers als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Kubernetes developer voor het beheren van containerized applicaties

Kubernetes is gestart als open source project bij Google en de Kubernetes developer wordt ingezet om het beheer van gecontaineriseerde applicaties te automatiseren. Containers zijn applicaties die slechts één of enkele processen kunnen draaien, waardoor alleen de middelen worden gebruikt die nodig zijn voor een specifieke functionaliteit of proces.

Wat doet een Kubernetes developer

Met deze specifieke software kan een Kubernetes developer containers groeperen en eenvoudig beheren. Er kunnen op grote schaal containers worden uitgerold en gemanaged. Containerorkestratie is nodig wanneer een applicatie uit verschillende microservices en meerdere containers bestaat. Die ook nog op verschillende servers kunnen draaien. Voordelen voor Kubernetes developer zijn onder andere de verbeterde uptime van applicaties, het vereenvoudigen van deployments en het automatisch schalen. Zo behouden software ontwikkelaars controle over de containers, afhankelijkheden en omgeving. Er hoeft niet meer geschakeld te worden met IT-beheer bij het gebruik van Kubernetes.

Opdrachten voor een Kubernetes developer

Op basis van containerisatie kan de uitvoering van applicaties en workloads door de Kubernetes developer flexibel worden gepland, geïmplementeerd, gecompileerd en geschaald. De container applicaties kunnen eenvoudig van lokale computers naar on-premise omgevingen worden verplaatst, of verschuiven tussen hybride en meervoudige cloud-omgevingen. Voordeel voor de Kubernetes developer is dat in het proces de consistentie tussen de omgevingen onaangetast blijft. Daarmee blijft de focus op de broncode en het verfijnen hiervan. Kubernetes developers beschrijven het platform als flexibel en foutbestendig. Ze kunnen sneller nieuwe applicaties schaalbaar uitrollen, en ook sneller nieuwe features uitrollen naar bestaande apps.

Kubernetes developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en is veelvuldig betrokken in trajecten waar Kubernetes wordt ingezet. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Kubernetes developers ondersteunen bedrijven om containertoepassingen op een draagbare en uitbreidbare manier te implementeren. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren Kubernetes developers die we matchen met specifieke klantvereisten.

NetRom Kubernetes developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Kubernetes developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.