Landing Page Example

Why Trafinas?

Trafinas, Trade Finance Assurance, is een app die bankiers ondersteunt bij het nemen van de juiste beslissingen in nationaal en internationaal handelsverkeer; een decision support system. Het beslisproces begint vaak met de ontvangst van SWIFTdocumenten waarin allerlei afspraken staan gespecificeerd. Gebruikers uploaden die documenten in Trafinas. Op basis van Natural Language Processing en Machine Learning-framework ontstaat interpretatie en context. De app geeft bankiers direct toepasselijke inzichten.

Waarom Trafinas?

Tijd, snelheid en veiligheid zijn geboden in Trade Finance. De tijdsdruk is immens en klanten stellen hoge eisen. Verwerkingsprocessen gaan gepaard met een enorme verscheidenheid aan definities en afspraken, de juiste interpretatie en toepassing. Vaak worden er tientallen of honderden aspecten vastgelegd door verkopers, vervoerders, ontvangers, etc. Uiteindelijk moeten bankiers beslissen overeen betaling. De belangen zijn dan groot: enerzijds gaat het om vertrouwensrelaties, anderzijds zijn de boetes voor fouten erg hoog.

User Supervised Machine Learning

Met Trafinas worden documenten geüpload, gescand en geïnterpreteerd, zodat bankiers snel en veilig besluiten kunnen nemen. Conpend gebruikt User Supervised Machine Learning. Zo creëren bankiers met iedere interpretatie een patroon, waarmee ze ongemerkt het framewerk verder verfijnen. Door het gelogde systeem ontstaat de optimale combinatie van transparantie, flexibiliteit en voortdurende kwaliteitsverbetering.

Quality Assurance

Ons kwaliteitsbeleid is gebaseerd op heldere afspraken, gestructureerde communicatie en duidelijke checklists. Het wordt ondersteund door onze investeringen in HRM en kennismanagement. Als gevolg van dit beleid zijn we onder meer ISO 9001-gecertificeerd. We bieden de volgende Microsoft Silver Competencies: Software Development, Web Development, Data Platform, Business Intelligence en Application Integration.

List

  • Vivamus eros erat, condimentum eu nulla imperdiet, tempor cursus orei;
  • Nullam ut justo vitae nisi convallis euismod in ac metus;
  • Nullam aliquam dignissim urna eu porttitor;
  • Morbi ac tincidunt ipsum, non molestie erat;
  • Sed venenatis Iacinia tortor, eget scelerisque tortor feugiat eget;
  • Sed porttitor molestie mi non dictum;
  • Morbi molestie pharetra urna et sodales;
  • Maecenas ut accumsan lacus;