Maatwerk ERP software

Maatwerk ERP software verwerkt alle processen binnen een bedrijf. Alle administratieve, financiële en logistieke bedrijfsprocessen komen samen in één systeem. Door de modulaire opbouw kunt u het systeem zo inrichten dat het volledig aansluit op de bedrijfsdoelstellingen en behoeften van de eindgebruiker. De software die NetRom ontwikkelt gebruikt de input voor het bepalen van de meest efficiënte manier van werken.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Maatwerk ERP software voor maximale productiviteit

Maatwerk ERP software verwerkt alle processen binnen een bedrijf. Alle administratieve, financiële en logistieke bedrijfsprocessen komen samen in één systeem. Door de modulaire opbouw kunt u het systeem zo inrichten dat het volledig aansluit op de bedrijfsdoelstellingen en behoeften van de eindgebruiker. De software die NetRom ontwikkelt gebruikt de input voor het bepalen van de meest efficiënte manier van werken.

Waarom maatwerk ERP software

Met ERP software zijn bedrijven in staat om snel bedrijfsprocessen naar wens te automatiseren. Van logistiek, inkoop, verkoop en van facturatie tot klantgegevens. Voor bedrijven uit alle industrieën die graag inzicht willen in deze gegevens. Naast het ontwikkelen van maatwerk ERP software, kunnen onze specialistische developers ook bestaande systemen koppelen voor het stroomlijnen van processen. Omdat de ERP software specifiek is afgestemd op de klantvereisten, kunnen bedrijven de focus houden op de core business. Niet alleen wordt de productiviteit verhoogt, ook efficiëntie krijgt een boost en medewerkers zijn tevreden omdat ze betere ondersteuning ervaren door de software.

Voordelen ERP software voor organisaties

Maatwerk ERP software laten ontwikkelen biedt bedrijven verschillende voordelen. Ze behouden de regie door zelf de applicatie te bepalen die worden aangesloten. Koppel onder meer het CRM systeem, boekhoudsoftware, voorraadsysteem en andere bestaande systemen. Maatwerk ERP software maakt het mogelijk om informatie te verzamelen uit verschillende databronnen en gegevens te analyseren voor ze omgezet worden naar waardevolle informatie. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van software, zorgen we ervoor dat de ERP software medewerkers perfect ondersteunt bij dagelijkse werkzaamheden. Dit leidt tot minder manueel werk en menselijke fouten.

ERP software via NetRom

NetRom start met de inventarisatie van uw wensen. Op basis van de klant vereisten en behoeften van de eindgebruiker komen wij tot een software ontwerp. Onze ontwikkelaars gaan aan de slag om tot de gewenste ERP software te komen. NetRom heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces en kwalitatief sterke producten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers uit diverse industrieën. Wij hebben uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling en stellen een specialistisch team samen dat het beste bij uw bedrijfsdoelstellingen past.

Cases met maatwerk ERP software

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij de implementatie van ERP software. In onze cases leest u hoe u profiteert van maatwerk ERP software. Met als doel de productiviteit van bedrijven te maximaliseren via automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen.

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op 7 domeinen, waaronder strategie, agile en delivery. Hoe volwassen is jouw softwareontwikkeling? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jezelf met andere organisaties! Zodra de resultaten binnen zijn, sturen we je de volledige benchmark.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN!

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.