Maatwerk HRM software

NetRom realiseert maatwerk HRM software oplossingen die u helpen uw organisatie efficiënter in te richten. Onze oplossingen bieden ondersteuning bij elke stap in het HR-proces.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

HRM software voor het stroomlijnen van alle HR-processen

Maatwerk HRM software met slimme, ingebouwde features helpen complexe HR-processen te automatiseren. Zowel operationele en strategische HR-werkzaamheden worden ondersteund en versimpeld. Organisaties zijn continu in beweging en hebben behoefte aan een HR-systeem dat kan meebewegen.

Waarom maatwerk HRM software

Met HRM software wordt onder andere het regelen van de salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie volledig geautomatiseerd en vereenvoudigd. Alle HR-processen worden gestroomlijnd en de bijbehorende administratie geminimaliseerd. De benodigde gegevens staan op één centrale plek, zodat processen elkaar efficiënter zullen opvolgen. Het systeem automatiseert, zodat medewerkers alleen nog een check hoeven te doen. Omdat alle relevante data samenkomt in één omgeving, wordt informatie beter geïnterpreteerd en verwerkt. Maatwerk HRM software zorgt ervoor dat de verworven inzichten zich eenvoudig laten vertalen naar strategische keuzes, omdat data ze helpt onderbouwen. De klant bepaalt welke functionaliteiten en onderdelen terugkomen in de software. Doordat we werken met maatwerk, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voordelen automatiseren van HR-processen

De specifieke wensen van de klant zorgen voor de functionaliteit van het maatwerk HR-systeem. Bestaande standaard HR-systemen zijn niet altijd in staat om bepaalde problemen op te lossen. Met maatwerk software wordt het HR-proces geautomatiseerd. Deze software moet voldoen aan de strengste eisen qua betrouwbaarheid en functionaliteit. NetRom versterkt uw organisatie met innovatieve en professionele softwareoplossingen op het gebied van personeelsmanagement. Maatwerk HRM software brengt veel voordelen met zich mee, onder andere het beheren van alle HR-processen en -data vanuit één plek, ontdekken van nieuwe inzichten uit HR data en effectief talentmanagement. Bovenal zorgt het systeem voor het automatiseren van routinetaken, zodat er meer focus komt op de ontwikkeling van zowel werknemers als de organisatie.

HRM software ontwikkeling via NetRom

De bedrijfsspecifieke HR-processen bepalen de features, rollen en rechten en integraties van maatwerk HRM software. Dit maakt het mogelijk om unieke functionaliteiten te bouwen, specifiek afgestemd op de klantvereisten en behoeften van de gebruikers. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner voor uitzendbureaus tot HRM-software leveranciers; zij selecteren NetRom voor excellente software ontwikkeling. Wij hebben kennis van onder andere payroll software, AT(P)S en LMS. Daardoor schakelen we snel in iedere business case. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Met 20 jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling én hebben we een eigen NetRom Campus en Academy ontwikkeld waar we IT-professionals opleiden en trainen.

Cases met maatwerk HRM software

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij het ontwikkelen en implementeren van maatwerk HRM software. HR zit in ons DNA en de software producten zijn ver doorontwikkeld, zodat organisaties het maximale eruit kunnen halen.

Technology Experience

Hebben wij een technologische match? Voor vrijwel alle besturingssystemen, ontwikkelmethode of programmeertaal hebben wij de kennis in huis! Bekijk onze lijst met technology stacks!

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals.

Bekijk de lijst

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.