Maatwerk workflow software

Maatwerk workflow software speelt een belangrijke rol in het automatiseren van bedrijfsprocessen. NetRom onderstreept het belang van inzicht in bedrijfsprocessen en ontwikkelt bespoke workflow software voor een overzicht van alle communicatie en processen bij bedrijven.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Maatwerk workflow software voor het automatiseren van workflows

Maatwerk workflow software speelt een belangrijke rol in het automatiseren van bedrijfsprocessen. NetRom onderstreept het belang van inzicht in bedrijfsprocessen en ontwikkelt bespoke workflow software voor een overzicht van alle communicatie en processen bij bedrijven. Met deze software wordt de volledige workflow weergegeven, van offerte tot eindfactuur en bijbehorende communicatie. Voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen ondersteunt NetRom met relevante in-house kennis en ervaring.

Waarom maatwerk workflow management software

Door bedrijfsprocessen in software vast te leggen, wordt ervoor gezorgd dat processen altijd gestructureerd, efficiënt en automatisch verlopen. Maatwerk workflow software geeft inzicht in welke stap van het proces de taak zich bevindt en wie de verantwoordelijk heeft. Workflows kunnen worden toegepast voor alle bedrijfsprocessen, denk hierbij aan finance, CRM, HRM en ordermanagement. Een workflow bestaat uit meerdere taken en acties van één of meerdere deelprocessen. Met maatwerk workflow software kunnen bedrijven de functionaliteiten selecteren die het meest passend zijn voor de unieke bedrijfsprocessen. Bestaande applicaties behoeven geen vervanging, NetRom bouwt koppelingen waarmee verbinding wordt gelegd met reeds bestaande applicaties.

Voordelen WMS voor bedrijven

Ongestructureerde communicatie en processen hebben een negatieve invloed op medewerkers en klanten. Met WMS worden taken en afspraken vastgelegd, inclusief tijdspad en taakaansturing. De software heeft inzicht in de actuele status van de openstaande workflows en geven medewerkers de regie op taken. Zo kunnen ze individuele taken afhandelen, weigeren, toelichten, delegeren of overdragen. De grootste drie voordelen voor bedrijven die graag aan de slag willen met maatwerk workflow software zijn:
- Sneller en efficiënter bereiken van doelstellingen door het volgen van workflows
- Inzichtelijk maken van de status en voortgang van workflows voor medewerkers
- Helderheid in wie verantwoordelijk is voor de taak en welke communicatie

Maatwerk workflow software via NetRom

NetRom ontwikkelt maatwerk WMS voor het automatiseren van communicatie en bedrijfsprocessen waarbij iedereen altijd inzicht heeft in de meest recente voortgangsstatus. Goede workflow management software bevat alles dat uw bedrijf nodig heeft. NetRom heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke outsourcing partner voor bedrijven in allerlei industrieën, zoals in Logistics, Healthcare en Finance. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces, kwalitatief sterke producten en een zeer hoge klanttevredenheid. Onze knowledge base is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Met 20 jaar ervaring en eigen getrainde developers hebben wij uitgebreide kennis over nearshore software ontwikkeling.

Cases met maatwerk WMS

NetRom heeft al veel organisaties geholpen bij het ontwerpen ontwerpen en implementeren van maatwerk workflow software. Met WMS behoudt u structuur in uw bedrijf en optimaal overzicht van alle bedrijfsprocessen en gegevens.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Button

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.