Magento

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshore softwareontwikkeling. Met Magento als platform en de ervaren developers als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Krachtig e-commerce platform Magento voor webshops

Magento is Adobe-software op basis van open source waarmee de Magento developer professionele webshops bouwt. Er zijn veel modules en extensies beschikbaar voor Magento software, voor een slimme en snelle manier van uitbereiden.

Wat doet een Magento developer

Met deze specifieke software kan een Magento developer webshops ontwikkelen in allerlei vormen en maten volledig op maat gemaakt tot in de kleinste details. De schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid maken de software enorm populair bij bedrijven met een webshop. Extra modules zorgen ervoor dat nieuwe features direct kunnen worden toegepast binnen het CMS. Het aantal producten in een webshop heeft geen limiet. De software blijft optimaal draaien bij 100 of 1 miljoen producten, mede dankzij de doorontwikkeling sinds de introductie in 2008. De Magento developer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van webshops die goed converteren en vindbaar zijn.

Opdrachten voor een Magento developer

Met de juist technische kennis en ervaring kan een Magento developer niet alleen webshops ontwikkelen op basis van het Magento e-commerce platform, ook worden webshops uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Op basis van de klantvereisten kan data worden gekoppeld aan Magento met het gebruik van API’s. Voor meer inzicht en een soepele verwerking van de gegevens. Zowel de eindgebruiker als de interne gebruikers die werken aan het CMS ervaren de voordelen van Magento. De gebruiksvriendelijkheid is hoog en nieuwe features zijn in een handomdraai toegevoegd. Door de vele mogelijkheden wordt een Magento webshop volledig op maat gemaakt door Magento developers.

Magento developer via NetRom

NetRom is gespecialiseerd in softwareontwikkeling en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Door de inzet van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertises gericht toepassen voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Magento developers ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van webshops. Met onze eigen NetRom Academy ontvangen softwareontwikkelaars intensieve begeleiding en training. Magento developers werken met de nieuwste methoden en technieken, zodat ze snel kunnen instromen en passende oplossingen ontwerpen op basis van de specifieke klantvereisten.

NetRom Magento developer binnen uw organisatie

Heeft u capaciteitsproblemen in uw software ontwikkelteam. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te beoordelen of de knowledge base van onze Magento developers van toegevoegde waarde kan zijn.

Whitepaper: hoe in-house software ontwikkeling zorgt voor een hogere klantwaardering bij VodafoneZiggo

We hebben een whitepaper uitgebracht over de samenwerking tussen VodafoneZiggo, Software Improvement Group (SIG) en NetRom Software. Het bouwen van in-house capaciteit voor softwareontwikkeling is het centrale thema op de agenda. Dit herkennen wij als een trend die een reeds groeiende verschuiving naar dienstverleners op het gebied van Outsourced Product Development (OPD) met vertical specific capabilities aanzienlijk heeft versneld.

Download de whitepaper

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.