14-04 | Een omgeving creëren voor totale ownership

Een product owner hakt knopen door. Zo simpel is het. Maar om volledige ownership over het product te krijgen, is er verantwoordelijkheid, autonomie, mandaat, budget én vertrouwen nodig. Niet alleen van bovenaf, maar ook binnen het team. Hoe zorg je als manager voor een omgeving waarin je al die zaken kan faciliteren, en wat zijn daar de voor- en nadelen van?

Schrijf je hier in voor de masterclass

Stuur je aanmelding op!


Het programma

15:30-15:45 Inloop met koffie
15:45-15:55 Welkom & korte introductie
15:55-16:30 Wanneer moet jij als manager jouw verantwoordelijkheid afgeven? - Jochem
16:30-17:00 PO ownership voor product backlog management - Sarah
17:00-17:30 De PO, of de manager, wie moet de volledige verantwoordelijkheid hebben voor het nemen van beslissingen over de product backlog? - Ivan

Onze sprekers

Jochem Nuij

Jochem Nuij is eigenaar van productowner.nl. Met een 10+ score op projecten en een groei van 100+% weet hij wat er nodig is om product owners succesvol te laten zijn in hun werk. Met zijn ruime ervaring met verschillende klanten en type opdrachten weet hij als geen ander waarom het essentieel is een omgeving creëren voor totale ownership en verantwoordelijkheid, maar ook wat de voor-en nadelen zijn. Met praktische voorbeelden zal hij veel voorkomende knelpunten en manieren delen om dit op te lossen!

Sarah Gruneisen

Sarah Gruneisen is Engineering Manager FinTech & Agile coach bij bol.com. Geboren in de US en inmiddels alweer meer dan 20 jaar ervaring in full-stack software engineering en agile coaching. Ze is een sterke leider en gericht op mensen in hun kracht zetten. Ze weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om product owners de volledige vrijheid, vertrouwen en beslissingsbevoegdheid te geven als het om de backlog gaat. Tijdens deze sessie deelt ze haar ideeën en ervaringen!

Ivan Roth

Ivan Roth is CCO bij NetRom en met zijn twee jaar een relatief nieuwe aanwinst bij NetRom! Met meer dan 12 jaar internationale commerciële en marketing ervaring en zijn resultaat gedrevenheid, zal hij middels doortastende vragen in gesprek gaan met de verschillende sprekers zodat praktijkvoorbeelden, succesverhalen én valkuilen met elkaar worden gedeeld.

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor een van deze masterclasses. We ontvangen je graag op ons nieuwe kantoor aan de Papendorpseweg 83 te Utrecht. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Eerst meer weten of de rol van product owner? Lees dan onze gratis whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners.

Whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners

Goede product owners zijn schaars. Er is anno 2022 ontzettend veel vraag naar mensen met ervaring binnen een bepaalde sector én die beschikken over de veeleisende lijst van vaardigheden die van een product owner gevraagd worden. Product owners weten bovendien als geen ander hoe ze erachter komen wat er wordt gevraagd vanuit de business, en zetten stapsgewijs een visie om in realiteit. Daarom moeten ze gemotiveerd, effectief en enthousiast hun werk kunnen doen.

In deze whitepaper geven we 8 tips hoe je dat voor elkaar krijgt.

Download hier de whitepaper

Schrijf je hier in voor de masterclass

Stuur je aanmelding op!


FAQs

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over onze product owner
events? Contact ronald@netrom.nl
of bel naar +31 (0)30 782 0111.