19-05 | Scrum en de agile mindset in gedistribueerde teams (mixed in-house & nearshore)

Binnen een agile werkomgeving wordt vaak het belang genoemd van co-locatie. Maar na een pandemie, een wereld die steeds virtueler wordt, en de groeiende populariteit van nearshoring, moet je als organisatie ook volgens scrum en agile kunnen werken met gedistribueerde teams. En dat gaat niet vanzelf.

Schrijf u hier in voor het Roundtable Event

Ja, stuur mijn aanmelding op


Het programma

15:30-15:45 Inloop met koffie
15:45-15:55 Welkom & korte introductie
15:55-16:30 Succesvol en efficiënt van product visie naar realisatie - Jeroen
16:30-16:55 Fireside chat met host Ivan en Danny: Agile en Scaled Agile
16:55-17:30 Interactief debat: cherry-picking in scrum en de relevantie (of niet) dat iedereen exact begrijpt hoe scrum werkt

Onze sprekers

Ivan Roth

Ivan Roth is CCO bij NetRom en met zijn twee jaar een relatief nieuwe aanwinst bij NetRom! Met meer dan 12 jaar internationale commerciële en marketing ervaring en zijn resultaat gedrevenheid, zal hij middels doortastende vragen in gesprek gaan met de verschillende sprekers zodat praktijkvoorbeelden, succesverhalen én valkuilen met elkaar worden gedeeld.

Jeroen Heerema

Jeroen Heerema inspireert en realiseert met energie en enthousiasme als interim digital strateeg, product owner en als spreker. Jeroen heeft meer dan 8 jaar ervaring in Digitale Strategie, User Experience, E-commerce en Teammanagement.

Danny Dreverman

Danny Dreverman is Agile en Scrum coach, nouja, eigenlijk wel een guru. Door zijn ruime, inmiddels al 20 jaar, ervaring op het gebied van zowel Infrastructuur als Software development, heeft hij veel theorie en praktijk ervaring in huis. Danny is van mening dat de manier waarop werken wordt georganiseerd in de nabije toekomst enorm gaat veranderen, meer flexibel, meer tijdelijk. Hij gaat ons onder andere meenemen in het scaled agile framework.

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor een van deze masterclasses. We ontvangen je graag op ons nieuwe kantoor aan de Papendorpseweg 83 te Utrecht. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Eerst meer weten of de rol van product owner? Lees dan onze gratis whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners.

Whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners

Goede product owners zijn schaars. Er is anno 2022 ontzettend veel vraag naar mensen met ervaring binnen een bepaalde sector én die beschikken over de veeleisende lijst van vaardigheden die van een product owner gevraagd worden. Product owners weten bovendien als geen ander hoe ze erachter komen wat er wordt gevraagd vanuit de business, en zetten stapsgewijs een visie om in realiteit. Daarom moeten ze gemotiveerd, effectief en enthousiast hun werk kunnen doen.

In deze whitepaper geven we 8 tips hoe je dat voor elkaar krijgt.

Download hier de whitepaper

Schrijf u hier in voor het Roundtable Event

Ja, stuur mijn aanmelding op


FAQs

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over onze product owner
events? Contact ronald@netrom.nl
of bel naar +31 (0)30 782 0111.