21-04 | Van eerste idee naar succesvol product

Product owners kunnen een wereld visualiseren die anderen (nog) niet kunnen zien. Hun visie gaat verder dan de klantvraag, en voorspelt wat de klant nodig heeft in de toekomst. Het hebben van een grote visie is een boeiende plek om te beginnen, maar om die toekomst te bereiken, is het cruciaal om te weten welke concrete stappen moeten worden genomen om van MVP naar realisatie te gaan.

Schrijf u hier in voor het Roundtable Event

Ja, stuur mijn aanmelding op


Het programma

15:30-15:45 Inloop met koffie
15:45-15:55 Welkom & korte introductie
15:55-16:30 Succesvol en efficiënt van product visie naar realisatie - Tony
16:30-17:00 Praktijk voorbeeld: de realisatie van een autonomous greenhouse binnen Ridder - Sander
17:00-17:10 Tot welke mate is het goed om partners vroegtijdig te betrekken tijdens het creëren van een visie en roadmap - Ivan

Onze sprekers

Tony van Driel

Tony van Driel is partner bij productowner.nl. Met meer dan 10 jaar ervaring als product owner, implementatie- en projectmanager zal hij tijdens onze sessies zijn visie delen vanuit het perspectief van de klant (of gebruiker). Met zijn ervaring bij vele verschillende klanten gaat Tony ons meenemen in wat er nodig is voor een succesvolle realisatie van een product. Hij zal praten over rapid roadmapping en de 4 belangrijkste elementen: visie, mandaat, tijd en budget.

Sander Baraké

Sander Baraké is Head of Digital & Innovation bij Ridder. En daar gebeuren gave dingen! Sander gaat zijn visie over de autonomous greenhouse binnen Ridder met ons delen en ons meenemen in stappen die hij zet om daar te komen. Een vraag- en antwoordsessie, waarop we alles komen te weten over hoe product owners samen met ontwikkelpartners een visie vertalen naar een succesvol product.

Ivan Roth

Ivan Roth is CCO bij NetRom en met zijn twee jaar een relatief nieuwe aanwinst bij NetRom! Met meer dan 12 jaar internationale commerciële en marketing ervaring en zijn resultaat gedrevenheid, zal hij middels doortastende vragen in gesprek gaan met de verschillende sprekers zodat praktijkvoorbeelden, succesverhalen én valkuilen met elkaar worden gedeeld.

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor een van deze masterclasses. We ontvangen je graag op ons nieuwe kantoor aan de Papendorpseweg 83 te Utrecht. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Eerst meer weten of de rol van product owner? Lees dan onze gratis whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners.

Whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners

Goede product owners zijn schaars. Er is anno 2022 ontzettend veel vraag naar mensen met ervaring binnen een bepaalde sector én die beschikken over de veeleisende lijst van vaardigheden die van een product owner gevraagd worden. Product owners weten bovendien als geen ander hoe ze erachter komen wat er wordt gevraagd vanuit de business, en zetten stapsgewijs een visie om in realiteit. Daarom moeten ze gemotiveerd, effectief en enthousiast hun werk kunnen doen.

In deze whitepaper geven we 8 tips hoe je dat voor elkaar krijgt.

Download hier de whitepaper

Schrijf u hier in voor het Roundtable Event

Ja, stuur mijn aanmelding op


FAQs

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over onze product owner
events? Contact ronald@netrom.nl
of bel naar +31 (0)30 782 0111.