07-04 | De belangrijkste vaardigheden van een product owner

Een goede product owner is communicatief sterk, werkt uitstekend samen, lost snel problemen op en hakt knopen door. Heel fijn, zo’n lijstje met vaardigheden, maar voor de rol van product owner niet altijd even bruikbaar. Want iedere sector, organisatie én product owner is anders.

Schrijf u hier in voor het Roundtable Event

Ja, stuur mijn aanmelding op


Het programma

15:30-15:45 Inloop met koffie
15:45-15:55 Welkom & korte introductie
15:55-16:30 De belangrijkste vaardigheden van een PO in verschillende situaties - Tony
16:30-17:00 Omscholen collega’s naar PO - Jochem
17:00-17:30 De belangrijkste succesfactoren voor een PO bij het werken met een nearshore software ontwikkelingspartner - Ivan

Onze sprekers

Tony van Driel

Tony van Driel is partner bij productowner.nl. Met meer dan 10 jaar ervaring als product owner, implementatie- en projectmanager zal hij tijdens onze sessies zijn visie delen vanuit het perspectief van de klant (of gebruiker). Met een grote dosis enthousiasme kan Tony de abstracte en complexe zaken op een eenvoudige manier presenteren. Door de verscheidenheid aan klanten en type opdrachten waar Productowner.nl voor werkt, heeft hij goed zicht op waarom de vaardigheden vaak verschillen afhankelijk van iemands achtergrond, rol, het product én de zwaarte van het project. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden, oefeningen en stellingen zal Tony de kritische vaardigheden in kaart brengen van een succesvolle product owner anno 2022.

Jochem Beek

Jochem Beek werkt als Head of Product Development bij Transdev. Transdev is een internationaal opererend openbaarvervoerbedrijf. Met zijn eerdere ervaring bij de GVB heeft Jochem inmiddels alweer 8 jaar ervaring in Product Development. Dat POs schaars zijn, dat is geen nieuwe informatie. Daarom werkt Jochem aan een omscholingstraject van zijn collega’s naar product owners. In deze sessie zal hij zijn inzichten, tips en ervaringen met ons delen.

Ivan Roth

Ivan Roth is CCO bij NetRom en met zijn twee jaar een relatief nieuwe aanwinst bij NetRom! Met meer dan 12 jaar internationale commerciële en marketing ervaring en zijn resultaat gedrevenheid, zal hij middels doortastende vragen in gesprek gaan met de verschillende sprekers zodat praktijkvoorbeelden, succesverhalen én valkuilen met elkaar worden gedeeld.

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor een van deze masterclasses. We ontvangen je graag op ons nieuwe kantoor aan de Papendorpseweg 83 te Utrecht. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Eerst meer weten of de rol van product owner? Lees dan onze gratis whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners.

Whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners

Goede product owners zijn schaars. Er is anno 2022 ontzettend veel vraag naar mensen met ervaring binnen een bepaalde sector én die beschikken over de veeleisende lijst van vaardigheden die van een product owner gevraagd worden. Product owners weten bovendien als geen ander hoe ze erachter komen wat er wordt gevraagd vanuit de business, en zetten stapsgewijs een visie om in realiteit. Daarom moeten ze gemotiveerd, effectief en enthousiast hun werk kunnen doen.

In deze whitepaper geven we 8 tips hoe je dat voor elkaar krijgt.

Download hier de whitepaper

Schrijf u hier in voor het Roundtable Event

Ja, stuur mijn aanmelding op


FAQs

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over onze product owner
events? Contact ronald@netrom.nl
of bel naar +31 (0)30 782 0111.