Product Owner Masterclass

Na de succesvolle masterclasses in 2022, organiseert NetRom, in samenwerking met Productowner.nl, ook in 2023 weer vier interactieve sessies! Professionals uit de industrie delen hun visie op de dynamische rol van product owner. Niet alleen vanuit het perspectief van de product owner zelf, maar juist ook uit die van de manager, klant én development partner. Wat heeft een product owner bijvoorbeeld nodig om een goed idee succesvol te vertalen naar een product? En hoe zorg je als manager voor een omgeving met genoeg vertrouwen en mandaat om totale ownership te faciliteren?

Schrijf je hier in voor de masterclass

Stuur je aanmelding op!


Vier exclusieve masterclasses voor managers & POs

Vanwege de verschillende perspectieven, kennisdeling en praktijkvoorbeelden zijn de sessies niet alleen geschikt voor product owners, maar juist ook voor de managers met wie ze samenwerken. Verwacht geen presentaties boordevol theorie, maar wel veel ruimte voor inspirerende discussies en workshops. En natuurlijk een gezellige borrel na afloop! De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

Schrijf je nu in voor de PO Masterclass!

4 Product Owner masterclasses in 2023


- 23 februari - 15.30 t/m 18.00u - Locatie: Utrecht
- 2 maart (optioneel extra sessie - TBC) - 15.30 t/m 18.00u - Locatie: Utrecht
- 9 maart - 15.30 t/m 18.00u - Locatie: Utrecht
- 16 maart - 15.30 t/m 18.00u - Locatie: Antwerpen

Het programma

We werken met hetzelfde programma voor alle workshops en dus kun je inschrijven op de datum die het beste voor je uitkomt. Zit er geen datum bij die uitkomt, kunnen we ook op locatie langskomen voor een tailor made masterclass. Meer informatie hierover kunt u opvragen via office@netrom.nl.

1. Introductie
De masterclass begint met een bak koffie en kort kennismaken met andere deelnemers. Daarna volgt een korte introductie van NetRom, Productowner,nl en de individuele sprekers. Aan het eind van de masterclass is er ook nog voldoende gelegenheid om te netwerken of nader kennis te maken met de sprekers.

2. Klantcase
Elke masterclass komt er een interessante spreker van een eindgebruiker of independent software vendor. We zijn op dit moment nog druk bezig met het vastleggen van de sprekers, maar om een indruk te geven hierbij een overzicht van de sprekers van vorig jaar:

- Jochem Beek werkt als Head of Product Development bij Transdev. Transdev is een internationaal opererend openbaarvervoerbedrijf.
- Sander Baraké is Head of Digital & Innovation bij Ridder. Sander deelde zijn visie over de autonomous greenhouse binnen Ridder.
- Jeroen Heerema inspireert en realiseert met energie en enthousiasme als interim digital strateeg, product owner en als spreker.
- Sarah Gruneisen is Engineering Manager FinTech & Agile coach bij bol.com met meer dan 20 jaar ervaring in full-stack software engineering en agile coaching.

3. IT maturity benchmark
Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op verschillende domeinen, waaronder strategie, agile, sourcing partners en delivery. Hoe volwassen zijn de softwareontwikkelprocessen- en activiteiten binnen jouw organisatie? Tijdens de masterclass gaan we hier actief mee aan de slag en krijg je in slechts 5-7 minuten inzicht in de IT organisatie van jouw én andere soortgelijke bedrijven.

4. Deepdive Productowner.nl
Productowner.nl is dé plek voor product owners. Met 20 medewekers, tal van opdrachtgevers, een eigen podcast en het grootste product owner event in de Benelux hebben we heel veel inhouse expertise. En die expertise zetten ze in op onze masterclass! Op basis van de resultaten van de benchmark, komen ze met een taylor made presentatie om in te spelen op de behoefte van de aanwezige groep!

5. Borrelen
En natuurlijk sluiten we af met een leuke borrel, waarin we met elkaar kennis kunnen maken en het vooral heel gezellig is!

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor een van deze masterclasses. We ontvangen je graag op ons kantoor aan de Papendorpseweg 83 te Utrecht. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Eerst meer weten of de rol van product owner? Lees dan onze gratis whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners.

Whitepaper: Succesvolle en gelukkige product owners

Goede product owners zijn schaars. Er is anno 2022 ontzettend veel vraag naar mensen met ervaring binnen een bepaalde sector én die beschikken over de veeleisende lijst van vaardigheden die van een product owner gevraagd worden. Product owners weten bovendien als geen ander hoe ze erachter komen wat er wordt gevraagd vanuit de business, en zetten stapsgewijs een visie om in realiteit. Daarom moeten ze gemotiveerd, effectief en enthousiast hun werk kunnen doen.

In deze whitepaper geven we 8 tips hoe je dat voor elkaar krijgt.

Download hier de whitepaper

Schrijf je hier in voor de masterclass

Stuur je aanmelding op!


Plan hier uw kennismakingsgesprek

of bel ons op +31 (0)30 782 0111.