Media & print software development

NetRom ontwikkelt en verzorgt het onderhoud van software, zodat onze klanten zich volledig kunnen concentreren op de productie van content, nieuwe ideeën en een betere engagement. Het optimaliseren van klantervaringen wordt namelijk steeds belangrijker. Onze developers leveren daarom oplossingen die zijn afgestemd op uw unieke marktomstandigheden.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

Media & print software development voor optimale klantbeleving

Media & print software development voor Independent Software Vendors (ISV) en organisaties met een volwassen IT omgeving zoals uitgeverijen, digitale bureaus, eventbureaus, mediabedrijven en large format printing.

Media software development in de praktijk

NetRom ontwikkelt geavanceerde software oplossingen voor media- en entertainmentbedrijven. Het stelt onze klanten in staat hun publiek aan te trekken met schaalbare, on-demand oplossingen die unieke digitale ervaringen bieden. Wij omarmen de kracht van technologie om innovatieve software oplossingen op maat te leveren die gericht zijn op het verbeteren van de prestaties van media activiteiten, lanceren van nieuwe kanalen, personaliseren van gegevens met geavanceerde analyses en het vergroten van de engagement. Alles is erop gericht om de gebruikerservaring te optimaliseren. Denk hierbij aan onder andere de ontwikkeling van online media platforms en digitale media apps.

Print software development voor organisaties

Als een ervaren software ontwikkeling bedrijf zijn we gefocust op het ontwikkelen van technologieën die tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten in de grafische en print industrie. NetRom verzorgt op maat gemaakte software, mobile apps en API integraties waarmee printbedrijven kunnen groeien. Van de bedrijfsanalyse en het ontwerp tot software development, implementatie en onderhoud. We richten ons op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke navigatie voor klanten en medewerkers. Door agile te werken worden producten op een snelle en effectieve manier geleverd. Met print software development creëren we e-commerce oplossingen voor de grafische industrie.

Media & print software development via NetRom

Het belangrijkste wat wij doen voor onze partners is het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve software. Wij werken samen met bedrijven die ontwikkelcapaciteit nodig hebben op basis van sectorspecifieke kennis. NetRom is de flexibele schil van kennis en capaciteit met 20+ jaar ervaring voor bedrijven in diverse branches, zoals media- en entertainmentbedrijven en de print industrie. Wij bieden volledige productondersteuning en geven u de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Zo zijn we zeer deskundig in large format printing, signmaking, computergestuurd vinyl snijden en CNC routing software. Door onze kennis, ervaring en capaciteit garanderen wij premium software voor iedere branche. Dat start met een eerste kennismaking met een van onze client executives. Na een positieve match in de aansluiting van onze propositie definiëren we een eerste scope en start het uitwisselen van technische informatie.

Cases met media & print software

NetRom heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk media & print software voor bedrijven die unieke gebruikerservaringen willen creëren. In onze cases leest u hoe ons brede portfolio van diensten, oplossingen en technologieën u in staat stelt om innovatie op het gebied van media en entertainment te stimuleren.

Focus op lange termijn relaties met medewerkers en klanten

Al meer dan 20 jaar hoogwaardige dienstverlening aan independent software vendors en corporate eindgebruikers. NetRom werkt met meer dan 420 medewerkers vanuit de vestigingen in Utrecht, Arnhem en Craiova. Onze getalenteerde medewerkers staan borg voor hoge klant tevredenheid en succesvolle lange termijn relaties. Structureel zorgen wij voor proces optimalisering op bijna ieder gebied. Mét als grootste focus op de steeds verdere uitbouw van onze knowledge base.

Lees meer over NetRom

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.