.NET

NetRom biedt ontwikkelcapaciteit en -expertise op basis van nearshoring softwareontwikkeling. Met .NET programming en softwareontwikkelaars als één van de services binnen de grote hoeveelheid technology stacks.

Meer weten?

Ik wil meer weten!

.NET programming door softwareontwikkelaars voor web-based oplossingen

.NET developer werkt met een programmeermodel dat ondersteuning biedt bij het ontwikkelen en uitvoeren van een webapplicatie of mobiele app. De expertise van een .NET developer wordt ingezet bij de ontwikkeling en implementatie van effectieve web-based oplossingen.

Wat doet een .NET developer

Iemand die zich heeft gespecialiseerd in .NET programming wordt een .NET developer genoemd. Daarnaast komen de termen .NET architect en softwareontwikkelaar ook voor. Deze ontwikkeltaal maakt het mogelijk om verschillende programmeertalen te bundelen, zodat ze samenwerken. Eén van de grote voordelen is dat applicaties en bibliotheken niet meer hoeven omgezet te worden naar een andere programmeertaal. Met als resultaat een meer versnelt en vereenvoudigt ontwikkelproces .NET developers focussen zich net als andere softwareontwikkelaars op het analyseren van de behoeften van gebruikers en ontwikkelen van softwareoplossingen. Naast de ontwikkeling denkt een .NET developer ook na over het ontwerpen, onderhouden en testen van applicaties. Ze zijn betrokken bij projecten die te maken hebben met het ontwikkelen en verbeteren van software.

Opdrachten voor een .NET developer

De vraag naar .NET developers is groot. Niet alleen omdat het één van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld is, maar ook vanwege het feit dat Microsoft continu nieuwe updates en frameworks introduceert. Binnen de IT zal .NET programming een actualiteit blijven die zich steeds sneller ontwikkelt. Een .NET developer beschikt over passende technische kennis om applicaties aan te kunnen passen, testen en verbeteren. Hierdoor kunnen deze softwareontwikkelaars als specialist worden ingezet bij de ontwikkeling van websites, apps voor het web, smartphone of tablet en andere web-based oplossingen. Organisaties die software willen ontwikkelen of verbeteren en gebruik maken van de Microsoft .NET programmatuur kunnen de expertise van een .NET developer inzetten.

.NET developer via NetRom

NetRom heeft meer dan 20 jaar ervaring in softwareontwikkeling en daarmee een grote knowledge base opgebouwd. Op basis van nearshoring kunnen we technologische en sectorspecifieke expertise gericht inzetten voor projecten. Onze knowledge base, in meerdere technology stacks en in verschillende verticals, is de grootste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. .NET developers bieden organisaties ondersteuning met het ontwikkelen van web-based oplossingen van begin tot eind. Wij zorgen met onze eigen NetRom Academy en intensieve begeleiding en training voor ervaren .NET development teams die we matchen met specifieke klantvereisten.

Software development services

We werken niet voor, maar mét u als opdrachtgever. Zowel Independent Software Vendors als grote eindgebruikers. Wij ontwikkelen premium software. Voor u. Op basis van uw behoefte stellen wij het perfecte team samen uit onze ruim 420 IT-professionals. Bekijk onze services en technology stacks.

Bekijk onze services

Meer weten?

Ik wil meer weten!

BURO SCANBRIT

E-commerce

Buro Scanbrit is meerdere malen uitgeroepen tot beste reisorganisatie voor Noordwest-Europa. Het dochterbedrijf van Stena Line verkoopt complete reizen naar Scandinavië, Groot Brittannië en Ierland.

EVENT SOFTWARE BENELUX

IT

Bij het plannen van een concert of een voorstelling ondersteunt de software van ESB alle technische, logistieke, personele, facilitaire en financiële processen voor, tijdens en na het event. TeamNETROM wordt ingeschakeld voor het maken van nieuwe versies van de producten.

GROWPROMOTER

Human Resources

Klanten van GrowPromoter kunnen met het platform zelf onderzoek doen door vragenlijsten te maken en te versturen in eigen huisstijl. TeamNETROM zorgt voor alle softwareontwikkeling voor GrowPromoter.

Meer weten over NETROM? Stuur
mij een mail via ronald@netrom.nl
of bel gelijk naar +31 (0)30 782 0111.