07 april 2022

Hoe volwassen is jouw (IT) organisatie?

Op basis van een enquête ontwikkelen wij een benchmark gemeten op verschillende domeinen, waaronder strategie, agile, sourcing partners en delivery. Hoe volwassen zijn de softwareontwikkelprocessen- en activiteiten binnen jouw organisatie? Doe nu mee en krijg in slechts 5-7 minuten inzicht én vergelijk jouw IT organisatie met die van andere bedrijven!

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN!

Waarom meedoen aan de IT maturity benchmark?

Benchmark bedrijfskritische, functionele processen en activiteiten met de IT maturity benchmark van NetRom:
1) Gebruik de benchmark om jouw IT organisatie op specifieke deelgebieden te vergelijken met een vergelijkbare organisatie of juist een organisatie uit een andere industrie.
2) Krijg zicht op performance gaps om actie te ondernemen en de stappen te prioriteren om jouw IT organisatie verder te brengen.
3) Ga in gesprek met NetRom om te beoordelen hoe NetRom kan bijdragen aan een verhoogde maturity van jouw IT organisatie en software development capaciteit.

1. Inzicht in jouw IT organisatie

Van ontwerpen tot bouwen, testen en updaten: het ontwikkelen van innovatieve software is een proces dat nooit echt ophoudt. Alleen met de allerbeste software behaal je de beste resultaten. Scoor de 19 stellingen van 0 tot 10 om inzicht te creëren in jouw maturity vergeleken met andere software bedrijven of corporate eindgebruikers in Nederland en België.

Tip: een veelgestelde vraag bij ons is welke context je zou moeten kiezen bij het invullen van de assessment. Wij adviseren om te kijken naar de gehele organisatie.

Doe nu mee! En ontvang de IT maturity benchmark

2. Zicht op performance gaps

In de NetRom IT maturity benchmark worden verschillende strategische, operationele en technische capabilities uitgevraagd. Voor deze thema’s wordt er uitgevraagd in welke mate bepaalde statements van toepassing zijn binnen jouw organisatie. Voor workforce development luidt dit als volgt: ‘We consciously plan our workforce development to ensure an optimum mix of skillsets and seniority levels. Career paths are clearly defined. Plans and means, like training opportunities, for competency development are in place.’

In welke mate is dit van toepassing binnen jouw organisatie op een schaal van 1-10? In het rapport ontvang je een vergelijking van jouw antwoorden en die van 50+ software bedrijven en corporate eindgebruikers uit Nederland en België.

3. Een verhoogde maturity van jouw IT organisatie en software development capaciteit

NetRom stelt bedrijven met geweldige IT-professionals in staat om betere softwareproducten te bouwen door nearshore softwareontwikkeling en Quality Assurance te leveren in dedicated en blended teams. NetRom heeft een brede kennis in softwareontwikkeling – de klantbase is al 20 jaar gebaseerd op finance, e-commerce, healthcare, mobility, telecom en e-learning. Naast Independent Software Vendors heeft NetRom verschillende grote eindgebruikers als klant. NetRom werkt met 420 medewerkers vanuit haar vestigingen in Utrecht, Arnhem en Craiova.

VUL NU DE IT MATURITY BENCHMARK IN!

Plan hier uw kennismakingsgesprek

of bel ons op +31 (0)30 782 0111.